Search
chocolate banana bread

De 3 meest bekeken recepten van april!

Elke maand springen er toch echt wel een aantal recepten tussenuit, recepten waarvan ik misschien niet meteen had verwacht dat het zo’n succes zou worden. Zo waren er ook afgelopen maand weer een aantal geliefde recepten, daarom deel ik vandaag met jullie de meest bekeken recepten van april. Alvast een waarschuwing vooraf, april was de maand van bananenbroden..

1. De 3 lekkerste bananenbrood recepten

bananenbrood

Ja lieve mensen, ik had jullie al gewaarschuwd. Het blogje waarin ik mijn 3 favoriete bananenbroodrecepten met jullie deelde werd veel gelezen en er werden ook behoorlijk wat bananenbroden gebakken (altijd leuk als healthyfoodlove.nl getagd wordt op instagram). Wat is jouw favoriete bananenbrood?

2. Witte kokos rocky road

kokos rocky road

Okay, dit is geen bananenbrood maar wel een onwijs lekker rocky road recept. En ook dit was de afgelopen maand een topper, heb jij nog nooit eerder een rocky road gemaakt? Dan raad ik je deze zeker aan.

3. Espresso chocolate bananabread

chocolate banana bread

 

En op nummer drie, geloof het of niet, alweer een bananenbrood. Deze keer wel een hele luchtige met een fijn espresso smaakje! Deze bananenbrood is een persoonlijk favoriet van mij en die gaat hier zeker binnenkort nog eens de oven uit rollen.

Wat was jou favoriete healthyfoodlove recept van de maand april?

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze meest bekeken recepten van april, en wie weet rolt er binnenkort wel iets van het bovenstaande lekkers bij jou uit de oven.

Enjoy!

11 comments

 • Melanie

  Die Rocky road heb ik opgeslagen. Ik ben gek op kokos. Rocky roads zijn zo makkelijk om te maken. Ik maak het alleen zo weinig.

  5 mei 2017 at 08:54
 • irma

  Oeeee die rocky road ziet er heerlijk uit Anne, die ga ik ook maken als het lukt 😀

  5 mei 2017 at 09:06
 • Tessa | Daily Inception

  Ik vind eerlijk gezegd warme banaan of gebakken banaan niet lekker, echt zonde want ik moet glutenvrij Eten en veel recepten zijn ook met banaan.. Maar ik vind het niets

  5 mei 2017 at 09:11
 • Fleur

  Ik snap wel waarom dit de 3 meest bekeken recepten waren! Ziet er heerlijk uit zeg

  5 mei 2017 at 09:51
 • Sandra

  Ahhh bananenbrood is zó lekker! Ik ga snel klikken op jouw 3 favoriete recepten haha. Wil het wel weer een keer gaan maken. De laatste keer dat ik dit deed is alweer veel te lang geleden… 🙂

  5 mei 2017 at 14:31
 • Manon

  Ziet er allemaal heerlijk uit maar die Rocky road wil ik echt keer proberen

  5 mei 2017 at 14:38
 • Jamey

  Ik vind banenEnbrood zo enorm lekker. Binnenkort mAar weer eens maken!

  5 mei 2017 at 21:23
 • Nathalie - Volgmama

  Ziet er allemaal heerlijk uit, Ik heb nog nooit bananenbrood gehad dus dat wil ik zeker nog eens een keer proberen.

  6 mei 2017 at 23:58
 • Joandi loes tholen

  Ik snap wel waarom! Het ziet er heerlijk uit seg, krijg er helemaal weer honger van zelfs.

  8 mei 2017 at 00:05
 • Elke

  Ik snap zeker waarom! Ik heb nu super veel zin een een heerlijk bananenbrood gekregen 🙂

  9 mei 2017 at 18:10

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.