De 3 meest bekeken recepten van april!

chocolate banana bread

Elke maand springen er toch echt wel een aantal recepten tussenuit, recepten waarvan ik misschien niet meteen had verwacht dat het zo’n succes zou worden. Zo waren er ook afgelopen maand weer een aantal geliefde recepten, daarom deel ik vandaag met jullie de meest bekeken recepten van april. Alvast een waarschuwing vooraf, april was de maand van bananenbroden..

1. De 3 lekkerste bananenbrood recepten

bananenbrood

Ja lieve mensen, ik had jullie al gewaarschuwd. Het blogje waarin ik mijn 3 favoriete bananenbroodrecepten met jullie deelde werd veel gelezen en er werden ook behoorlijk wat bananenbroden gebakken (altijd leuk als healthyfoodlove.nl getagd wordt op instagram). Wat is jouw favoriete bananenbrood?

2. Witte kokos rocky road

kokos rocky road

Okay, dit is geen bananenbrood maar wel een onwijs lekker rocky road recept. En ook dit was de afgelopen maand een topper, heb jij nog nooit eerder een rocky road gemaakt? Dan raad ik je deze zeker aan.

3. Espresso chocolate bananabread

chocolate banana bread

 

En op nummer drie, geloof het of niet, alweer een bananenbrood. Deze keer wel een hele luchtige met een fijn espresso smaakje! Deze bananenbrood is een persoonlijk favoriet van mij en die gaat hier zeker binnenkort nog eens de oven uit rollen.

Wat was jou favoriete healthyfoodlove recept van de maand april?

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze meest bekeken recepten van april, en wie weet rolt er binnenkort wel iets van het bovenstaande lekkers bij jou uit de oven.

Enjoy!

11 reacties op “De 3 meest bekeken recepten van april!

    • Anne zegt:

      Herkenbaar, het heeft soms een chemisch smaakje. Daarom probeer ik altijd een andere sterke smaak toe te voegen. Zoals bij de espresso chocolate bananabread, daar proef je de bananen bijna niet daarbij is die erg luchtig en dus niet zo nat en kleverig als de meeste bananenbroden.

  1. Sandra zegt:

    Ahhh bananenbrood is zó lekker! Ik ga snel klikken op jouw 3 favoriete recepten haha. Wil het wel weer een keer gaan maken. De laatste keer dat ik dit deed is alweer veel te lang geleden… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.