3 x de lekkerste ontbijtrecepten

Appeltaart mugcake

Altijd ontbijten met een broodje pindakaas of kaal schaaltje yoghurt wordt ook saai. Daarom probeer ik veel te variëren en probeer ik zo nu en dan iets nieuws. Wil jij dat ook? Kijk dan snel verder en ontdek de lekkerste ontbijtrecepten.

Recept 1: Appelcrumble met Griekse yoghurt

Appel crumble

Stel je eens voor, een heerlijke warme crumble met de maak van appeltaart en daarbij een schep heerlijke frisse yoghurt. Wil jij de dag zo starten? Dat kan, je vindt het recept hier.

Recept 2: Banana choco nicecream ontbijt

nicecream ontbijt

De lente is begonnen, de zomer komt er aan en dus mogen we de dag ook weer starten met nicecream. Een heerlijk zacht ontbijtje dat samen met wat vers fruit en granola de ultieme start van je dag kan zijn. Proberen?

Recept 3: Appeltaart mugcake uit de oven

recepten met amandelmeel

Niet in het bezit van een magnetron en wel willen genieten van een mugcake? Dat kan! Deze appeltaart mugcake maak je gewoon in de oven. De combinatie van appel en amandelmeel doet het heel goed, geloof mij. Ik geef je gegarandeerd succes bij het maken van dit top ontbijt!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en dat jij net als mij gaat genieten van één van deze heerlijke ontbijtjes.

Enjoy!

2 reacties op “3 x de lekkerste ontbijtrecepten

  1. Pingback: Ontbijttaartje met bramen - Healthyfoodlove

  2. Pingback: Mugcake met havermout en bessen - Healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.