6 x recepten voor de lekkerste gezonde pancakes

De tijd van de dag starten met een broodje pindakaas is voor veel van ons inmiddels verleden tijd. We starten nu met een havermoutje, yoghurt met granola en natuurlijk pancakes. Om jou een handje te helpen met een goede start van de dag, deel ik deze keer de lekkerste gezonde pancake recepten van Healthyfoodlove met je.

Boekweit pannenkoekjes

gezonde pancakes

Al eens gebakken met boekweitmeel? Deze pancakes zijn echt zo lekker en daarbij ook nog eens glutenvrij. Wil jij ze proberen?

Pancakes van Malta aardappelen

gezonde pancakes

Aardappel pancakes, heb je daar al eens van gehoord? Ik eerlijk gezegd nog niet meer voor alles moet een eerste keer zijn toch.

Kokos spelt pancakes

gezonde pancakes

Ik maakte deze gezonde pancakes van kokosmeel, dit is gedroogd en gemalen vlees van een kokosnoot. Als topping strooide ik stukjes dadel, pecannoten en wat agavesiroop over de pancakes en wauw, wat is dat lekker zeg.

Pancakes met banaan en havermout

gezonde pancakes

Deze makkelijke pannenkoekjes van banaan en havermout zijn ideaal als ontbijt maar je kan ze natuurlijk ook gewoon als lunch of tussendoor eten, net wat je wil.

Fluffy quinoa pancakes

Wie wil z’n dag nou niet starten met zo’n heerlijke stapel gezonde pancakes? Als ik iets meer tijd in de ochtend heb dan maak ik graag dit extra lekkere ontbijt voor mezelf. Wil jij deze makkelijke (gezonde) quinoa pancakes ook proberen?

Cinnamon roll pancakes met kwark en pindakaas

Ga eens voor deze geweldige glutenvrije cinnamon roll pancakes. Geen gekkigheid en gewoon echt te lekker om niet te proberen.

Enjoy!

Een reactie op “6 x recepten voor de lekkerste gezonde pancakes

  1. Pingback: Dutch baby met Griekse yoghurt en fruit - Healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.