Beautyfood | Brownies waar je mooi van wordt!

brownies

Al eens gehoord van het merk Skin for Skin? Ik ken ze sinds kort en ging aan de slag met hun collageen, verwerkte dit in een brownie en dat was een gigantisch succes. Graag wil het recept en iets meer over Skin for Skin met je delen. Lees je mee?

Skin for Skin heeft de ultieme combinatie van collageen en vitamine C in één pilletje gestopt. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur. 

Ik was laatst bij de dames van Skin for Skin op kantoor en wat hebben die een passie voor hun product zeg, Mardien (de founder) heeft een ontzettend gedreven persoonlijkheid en weet precies wat ze in handen heeft. Des te leuker dat Skin for Skin en Healthyfoodlove.nl nu de handen ineen slaan. Zeg nou zelf, lekker eten en er nog mooier van worden ook, dat wil toch iedereen?

Raw beauty brownies, zo maak je ze!

Benodigdheden

Voor de topping heb je een avocado , twee eetlepels cacao en scheutje zoetmiddel (bijvoorbeeld ahornsiroop) nodig. 

Bereidingswijze

  1. Ontpit de medjouldadels en week ze in heet water.
  2. Maak de collageen pillen open en verzamel het poeder.
  3. Mix nu alle ingrediënten voor de brownies in een krachtige blender tot een stevige massa.
  4. Duw het geheel goed aan in een kleine cake vorm of ovenschaal (ik maak zelf gebruik van deze bakvorm)
  5. Laat de brownie rusten in de koelkast en mix of prak intussen de avocado fijn met het cacao en zoetmiddel.
  6. Verdeel de avocado topping over de brownie en top het geheel eventueel af met wat (gedroogd/vers) fruit.
brownies

Nog even over collageen, dit is wat Skin for Skin zegt:

Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid.

Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid!

De man van Mardien heeft een eigen visbedrijf, zij weet dus precies waar het collageen vandaan komt dat ze gebruiken voor de pillen. Skin for Skin bevat naast Vitamine C een grote hoeveelheid Type 1 collageen, geen gekke toevoegingen, alleen wat jij echt nodig hebt. 

Inmiddels gebruik ik de Skin for Skin pillen zelf al een tijdje en ben ik er eigenlijk wel heel enthousiast over. Mijn nagels zijn hartstikke sterk en daar ben ik heel blij  mee, mijn huid heb ik eigenlijk (op wat droogheid) na, nooit echt last van dus kan ik nog niet zeggen of het daar al iets mee gedaan heeft. Wel kan ik je dit natuurlijke product echt aanbevelen als je het idee hebt dat je lichaam wel wat versterking kan gebruiken. Go for it!

Zou jij de Skin for Skin collageen pillen wel willen proberen

Je kan het collageen naast brownies trouwens ook goed door de bliss ball recepten verwerken, misschien leuk om ook eens te proberen.

De foto’s uit dit artikel zijn gemaakt door Joke van Veen Fotografie. 

Een reactie op “Beautyfood | Brownies waar je mooi van wordt!

  1. Pingback: Bliss balls sneeuwpopjes - Healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.