Dankjewel | Winactie (gesloten)

winactie

Ik ben blij met jullie! Dat wilde ik graag even laten weten en daarom heb ik een leuke winactie, speciaal voor jullie. Zoals ik al eerder liet weten, ben ik gestart met healthyfoodlove.nl als een soort stok achter de deur.

Passie voor verantwoord eten

Niet meer onnodig veel toegevoegde suikers eten en beter op mezelf passen, dat waren de doelen waarom ik deze site op zette. Toen de bezoekers aantallen groeiden werd het toch wel meer dan even wat fotootjes en een recept plaatsen, nu is het gegroeid van een hobby naar een ware passie voor verantwoord eten.

Dankjewel

Ik wil jullie bedanken voor jullie dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse bezoekjes, omdat ik jullie komst waardeer heb ik iets bedacht. Een nieuwe winactie, jij kan een leuk pakketje vol verantwoorde producten winnen en daar hoef je helemaal niet veel voor te doen!

Wat je kan doen om dit leuke pakketje te winnen

Als jij je aanmeld voor de healthyfoodlove nieuwsbrief (rechtsonder op de website) en healthyfoodlove volgt op instagram en/of facebook dan maak jij kans op dit mooie pakket.

Een reactie achterlaten mag natuurlijk ook altijd.

PS: Later deze week komt er nog een onwijs gave winactie online via instagram, neem dus zeker even een kijkje!

* De winnaar van deze actie wordt woensdag 8 maart bekend gemaakt via instagram!

De winnaar is inmiddels bekend: Tamara Dekker, gefeliciteerd met dit lekkere pakket!

24 reacties op “Dankjewel | Winactie (gesloten)

 1. Johanna zegt:

  Wat een leuke actie! Ik vraag me altijd af wanneer jij ALLES op eet want haast ELKE dag plaats je iets??
  Maar super fan van je RECEPTEN!
  Trouwens het cadeau pakket viel in de smaak?

  • Anne zegt:

   Haha, ik eet niet alles zelf op hoor Johanna. Soms deel ik iets uit, soms vries ik iets in en ja soms eet ik het helemaal zelf op. Gaaf dat het cadeau pakket gewaardeerd werd, ik ga daar zeker ook eens iets mee doen (heb al zulke leuke zakjes gekocht).

 2. Maaike zegt:

  Superleuke actie! Ik heb al een aantal heerlijke recepten van je uitgeprobeerd en het is tot nu toe heel goed bevallen 🙂 ben benieuwd of ik deze actie win!

 3. Kim zegt:

  Wat geniet ik toch altijd van jouw recepten! Jij bent echt een inspiratiebron voor mij dus ik zou zeggen, jij bedankt!!
  (Uiteraard heb ik mij ingeschreven en volg ik je!:)

 4. Angelina zegt:

  Wat leuk! Ik reageer misschien niet Altijd, maar vOlg je wel erg graag met al die lekKere reCepten. 😉 alleen dit had ik even gEmist haha. Ik ben erg benieuwd, Op 1 na heb ik deze producten nog niet eerder geprobeerd. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.