8 x de lekkerste gezonde vegan taartrecepten

Veganistisch leven, plantaardig eten, vega- of flexitariër. Iedereen doet er wel iets mee. Daarom, speciaal voor al mijn vega(n) food vrienden en vriendinnen, heb ik deze keer de lekkerste gezonde vegan taartrecepten op een rij gezet.

Vegan taartrecepten

Vegan kokos peren taart

vegan taartrecepten

De peren/dadel combi vind ik zelf echt helemaal fantastisch, dus die houden we er in. Een ander ingrediënt dat ik voor deze taart heb gebruikt is kokos, het is zo veelzijdig en gewoon te lekker om niet in je taart te verwerken. Wil jij deze kokos peren taart proberen?

Yoghurttaart met aardbei topping

vegan taartrecepten

Ook een persoonlijke favoriet, de vegan yoghurttaart met aardbei topping, onwijs lekker en ook fijn dat deze voor bijna iedereen eetbaar is.

Vegan chocoladetaart

Alles in het leven moet gevierd worden, ja toch? Heb jij binnenkort iets te vieren, maak dan vooral deze heerlijke vegan chocoladetaart, die ook nog eens helemaal zonder gluten en suikers gemaakt is!

Choco-coco taart met mango topping

vegan taartrecepten

Dit wil je! Deze taart is namelijk gluten- en (geraffineerde) suikervrij en dus ook nog eens helemaal vegan plantaardig, voor ieder wat wils dus..

Bounty & strawberry pie

Van oorsprong is deze niet helemaal plantaardig maar ik heb natuurlijk de vegan opties er netjes voor je bijgezet. Proberen?

Vegan cheesecakes

Deze taartjes maak je makkelijk en snel, daarbij zijn ze nog eens plantaardig en glutenvrij ook. Genieten dus!

Gezonde raw cheesecake

Deze taart bestaat voor een groot deel uit cashewnoten, niet heel goedkoop maar wel supergoed voor de gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan de gezonde onverzadigde vetzuren die supergoed zijn voor je hart of magnesium voor sterke spieren.

Puddingtaart

Deze vegan puddingtaart met notenbodem is het resultaat van de vegan challenge die ik deed. Benieuwd hoe ik deze maakte? Lees dan snel verder.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze vegan taartrecepten en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar de resultaten. Laat je me even weten als je één van de bovenstaande smakelijke taarten gemaakt heb. Tag me via instagram of laat hieronder een reactie achter.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.