Ontbijt wrap met kwark en vers fruit

ontbijt wrap

Als je van speciale ontbijtjes houdt, dan heb ik nu iets lekkers voor jou klaar staan. Wil jij dit makkelijke gezonde ontbijtje maken? Deze makkelijke aardbei kwark ontbijt wraps zijn echt waanzinnig lekker. En daarbij ook nog eens goed voor je, Optimel kwark bevat namelijk van nature zowel calcium als proteine, dat is dus mooi meegenomen. Zien ze er trouwens niet fantastisch uit?!

Wil jij deze ontbijt wrap proberen?

ontbijt wrap

Ontbijt wraps

Als je van speciale ontbijtjes houdt, dan heb ik nu iets lekkers voor jou klaar staan. Wil jij dit makkelijke gezonde ontbijtje maken? Deze makkelijke aardbei kwark ontbijt wraps (link in bio) zijn echt waanzinnig lekker.
Gang: Ontbijt
Keuken: Nederlands
Trefwoord: Aardbei, Gezond, Gezond ontbijt, Kwarktaart, Lekker ontbijt recept, Wrap
calorieën:

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • 200 gram Optimel kwark aardbei
  • 150 gr fruit rode bessen, blauwe bessen, passievrucht

Instructies

  • Warm de wraps licht voor in een koekenpan en rol ze in de vorm van een hoorntje.
  • Vul de warps met wat fruit en vervolgens met een laag kwark.
  • Top het geheel af met vers fruit en je feestelijke ontbijt is klaar om geserveerd te worden.

Notities

*Je kan eventueel gebruik maken van bamboo voorgevormde hoorntjes om je wraps in te rollen (verkrijgbaar bij Action/Dillen & Kamille)
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @healthyfoodlove.nl of tag #healthyfoodlovenl!
Ontbijt wrap

Ik maakte voor deze ontbijt wrap gebruik van Optimel kwark 0%. Toen de wraps af waren heb ik ze in bamboe hoorntjes gedaan, staat ontzettend leuk en het maakt het opeten ook net wat makkelijker.

Wil jij meer lekkere ontbijtjes maken? Ga dan ook eens voor de Dutch baby, een soort van pannenkoek maar dan in de oven bereid, ontzettend lekker en nog gezond ook. Voor meer variatie is het ook mogelijk om een kijkje op onze ontbijtpagina te nemen, je vindt hier super veel lekkere recepten.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.