Search
 

Over Anne

healthyfoodlove / Over Anne
Kom meer te weten over Healthyfoodlove.nl

Mijn verhaal...

Ik ben Anne van Healthyfoodlove.nl, 23 jaar jong en werk als office manager bij een leuk jong bedrijf. Voor mijn hobby ben ik regelmatig in de keuken te vinden, bakken en bloggen zijn mijn twee favorieten!

Over Anne

Zoals de naam al zegt is mijn blog vooral food gerelateerd, ik probeer mijn recepten zoveel mogelijk vrij van zooi (tja wat is zooi?) te houden en vandaar dan ook de naam healthyfoodlove.nl. Het is niet zo dat mijn hele leven draait om alleen maar gezond eten, ik kan namelijk ook enorm genieten van een lekker bordje patat. Balans is the keyword, ik ben dan ook niet van mening dat alles wat op mijn website verschijnt DE oplossing is, iedereen mag van mij doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Enjoy!

Aangezien mijn gezondheid nog wel eens te wensen overliet en ik veel heb gelezen over gezonde voeding (en vooral slechte suikers), besloot ik mijn leven een beetje te beteren. Dit betekent wel dat ik nu veel zelf maak, tussendoortjes koop ik haast niet meer. Ik vind het super leuk om te bakken en van alles uit te vogelen maar wilde het ook graag met anderen delen, daarom heb ik ‘Healthy food love’ opgezet.

Ik kan dus echt niet leven zonder … mijn oven. Mijn hobby is namelijk uitgegroeid tot een enorme passie voor gezonde verantwoorde baksels.

Bekijk ook eens drie van mijn favoriete recepten!

Favoriete recepten

Chocolade reep

Koko-choco – ‘rocky road’

Be happy, eat chocolate! Dus dat gaan we dan maar even doen, natuurlijk niet zomaar chocolade. We maken er een feestje van!

Lees verder
Carrotcake muffins met appel

Carrotcake muffins met appel

Ja, precies ja! Carrotcake muffins met appel, en dat is? Nou, dat kan ik je vertellen. Dat is ontzettend lekker en feestelijk en gezond, wat wil je nog meer?

Lees verder
Bananenbrood, granola, healthyfoodlove, recepten, Biotoday product challenge

Bananenbrood Granola

Hoe klinkt dat? Lekker, en dat is het ook. Deze granola bestaat uit havermout, noten en banaan, een gouden combi. Heel lekker om zo op te eten of om bijvoorbeeld door je yoghurt te roeren, maar vooral gewoon om lekker van te genieten.

Lees verder

Samenwerken met healthyfoodlove.nl kan ook, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op via de contactpagina of mail naar anne@healthyfoodlove.nl

Sorry, the comment form is closed at this time.