Peanutbutter cinnamonroll granola (in een breakfastbowl)

Peanutbutter cinnamonroll granola

Ik ben echt iemand van favorieten, als ik eenmaal een favoriet gevonden heb, kan ik zo dagen achter elkaar hetzelfde eten. Af en toe zet ik mezelf er dan ook toe om iets nieuws te maken en dat valt dan verassend genoeg ook nog eens goed uit. Deze keer dus een pindakaas kaneelrol granola, peanutbutter cinnamonroll granola klinkt leuker dus zo noemen we het!

Dit heb je nodig voor een pot peanutbutter cinnamonroll granola

  • 100 gr havermout
  • 50 gr gemengde noten (ongezouten)
  • 1 el sesamzaad (optioneel)
  • 1.5 el kokosolie
  • 1.5 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop (of meer naar wens)
  • 2 tl kaneel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en beleg een bakplaat met bakpapier
  2. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel deze over de bakplaat
  3. Bak de granola 15 minuten en roer dan even door op de bakplaat
  4. Bak het geheel nog heel even tot het goudbruin kleurt
  5. Laat de granola volledig afkoelen, bewaren kan in een afgesloten bak of pot

Peanutbutter cinnamonroll granola Peanutbutter cinnamonroll granola Peanutbutter cinnamonroll granola

 

Wil je de kwarkbowl maken die ik met deze super lekkere granola maakte? Vul dan een mooi schaaltje met 150 gr kwark, verdeel hierover een banaan in plakjes en wat van je zelfgemaakte granola.

 

Enjoy!

9 reacties op “Peanutbutter cinnamonroll granola (in een breakfastbowl)

  1. Pingback: Groene thee - Matcha (n)icecream ontbijt - healthyfoodlove

  2. Pingback: Pumpkin spice granola - healthyfoodlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *