Search
bliss balls

Pumpkin spice bliss balls met pijnboompitjes

Bliss balls, ik heb ze al in alle soorten en maten gemaakt. Aangezien ik een echte pompoen fan ben, mocht de pumpkin spice versie niet ontbreken.

Dit heb je nodig voor een schaal pumpkin spice bliss balls

  • 75 gr havermout
  • 50 gr pompoenpuree
  • 1 a 2 el ahornsiroop
  • 1/2 tl pumpkin spices (of koek/speculaas kruiden)
  • handje pijnboompitten (of andere noten/kokos/kruiden) ter garnering

Zo maak je de bliss balls

  1. kiep alle ingredienten (behalve de garnering) bij elkaar in de blender en mix het samen tot een stevige massa
  2. Neem steeds een kleine eetlepel van de pompoenmix en rol hier balletjes van
  3. Maal/hak de pijnboompitten fijn en rol de balletje hier door heen.

bliss balls

* Bewaren kan in een afgesloten bak tot 5 dagen in de koelkast.

Enjoy! 

2 comments

  • MereL

    Wat een leuk idee om een hartige variant van de Bliss Balls te maken. Dit recept ga ik zeker onthouden! Fijne (mooie 1e lente) dag lieverd! Liefs, Merel

    21 maart 2017 at 16:35

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.