Tastea | Concentratiethee, werkt het echt? (+ korting)

Tastea concentratiethee

Een tijdje terug ontving ik een leuk pakket met daarin een unieke theebeker en de bijzonder ”hocus pocus focus” thee. Of de Tastea concentratiethee daadwerkelijk iets met mij deed of wat ik er van vond lees je in deze blog.

Wat is Tastea en hoe werkt het

Tastea is een jonge onderneming die sinds vorige jaar voet aan de grond hebben gezet in de theewereld. Zij willen het verschil maken met hun unieke kwalitatief goede thee soorten die ook daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor onze/jouw gezondheid. Zo hebben ze bijvoorbeeld een theeblend gemaakt die speciaal bedoelt is voor zwangere vrouwen en een blend die heel geschikt is om je concentratie te verhogen. Stuk voor stuk zijn de theeblends dus voorzien van een unieke smaak en werking.

Welke theeblend heb ik geprobeerd en wat zit daar dan in

Ik heb gekozen voor de concentratie thee ook wel ”hocus pocus focus” genoemd. Tastea omschrijft de thee als volgt:

Is jouw concentratie ver te zoeken? Heb je last van stress en voel je je alles behalve top? Dan is de Hocus Pocus Focus precies wat jij nodig hebt! Deze thee smaakt naar chocolade en bevat zelfs stukjes cacao nibs en chocola. Genieten zonder de calorieën.

De volgende ingrediënten zijn samengevoegd in deze theeblend

Black Tea Ceylon, -South India, -China, cocoa, cacao nibs, Chocolate, Cocoa Mass, Cocoa Butter, Soya Lecithin, natural flavouring.

En ik kan je alvast vertellen, de combinatie van bovenstaande ingrediënten is waanzinnig goed (en dat schrijf ik niet zomaar).

Wat doet de Tastea concentratiethee met je

Tastea concentratiethee

De afgelopen weken heb ik bijna dagelijks genoten van deze thee, de smaak van de oude vertrouwde thee met daarbij de chocolade is in deze blend perfect gecombineerd en dat doet het goed. Of ik er echt meer concentratie van gekregen heb durf ik niet te zeggen maar het heeft mij wel geholpen om dagelijks genoeg te drinken.

Voor dat ik naar kantoor vertrek in de ochtend vul ik de beker (ook verkrijgbaar via Tastea.nl) met heet water en in het bakje onderaan de beker bewaar ik de thee. Met deze eerste beker kan ik zo’n twee uur vooruit (de theebeker heeft een dubbele wand waardoor het water lang heet blijft) en op kantoor vul ik hem makkelijk weer bij, super handig voor onderweg maar dus ook gewoon voor op mijn bureau.

Ik kan echt genieten van een goed kopje thee en de hocus pocus focus theeblend van Tastea is voor mij het voorbeeld van een goed kopje thee. Ik ben oprecht enthousiast!

En ik heb ook nog iets voor jou

Met de code healthyfoodlove krijg jij namelijk 10% korting op alle Tastea producten (m.u.v. de package deals, gezien dit al super aanbiedingen zijn). De code is geldig t/m 23 juni 2017!

De concentratie thee die ik geprobeerd hebt kost per verpakking (een mooie pot) €29,95 en dan heb je 125 gram van deze natuurlijke theeblend. Tastea geeft aan dat je 2,5 gram per beker gebruikt en dat betekent dat je 50 bekers thee kan nuttigen. Dat wordt genieten!

Ik kan je wel vast verklappen dat het pakketje van Tastea binnenkomt als een cadeautje, heel leuk!

Welke thee blend zou jij graag proberen?

Enjoy!

12 reacties op “Tastea | Concentratiethee, werkt het echt? (+ korting)

  1. Marijke zegt:

    deze variant klinkt erg lekker. Ben wel nieuwsgierig. En ik val op dit moment bijna om ipv dat ik me kan concentreren. Dus kan wel wat gebruiken geloof ik.

  2. Rosita zegt:

    Ik kan het ook wel gebruiken. Ik ben wat druk de laatste dagen. thee met chocolade smaak lijkt me dan weer niks. Ik ben meer van de fruit en sommige kruidensmaakjes.

  3. Yanine zegt:

    Leuke review:) heb deze thee ook net geprobeerd, of het een heel goed effect op concentratie heeft moet nog even blijken haha maar iiig wel een hele lekkere thee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.