Winactie (gesloten) | Green Gypsy kruiden!

Green gypsy winactie

Je heb ze vast al heel vaak voorbij zien komen op healthyfoodlove.nl. De kruiden van Green Gypsy Spices, ik ben er namelijk dol op. Ik gebruik ze bijvoorbeeld de granola kruiden om mijn appeltaart mugcakes meer pit te geven en de pumpkin spices om een mijn homemade pumpkin spice latte te maken.  Nu wil ik jou eigenlijk ook graag kennis laten maken met deze heerlijke kruiden door  middel van een gave winactie.

Maar waarom zijn deze kruiden zo geweldig?

Zelf ben ik al enige tijd ambassadeur van het prachtige merk dat Kim (de trotse eigenaresse) al enige tijd geleden op de markt gezet heeft. Maar dat is natuurlijk niet de reden dat ik zo gek ben op de kruiden. Voor mij is het vooral belangrijk dat er geen gekke toevoegingen in kruiden verwerkt worden.  En laat het nu net zo zijn dat de kruidenmengsels van Green Gypsy Spices helemaal zonder toevoegingen en e-nummers zijn, 100% puur dus!

Ja ja, leuk vertelt allemaal Anne, maar waar blijft de winactie?

Nou, let op..

Jij kan namelijk de Chai Tea Mix en de enige echte Green Gypsy Speculaaskruiden winnen!

Hoe? Gewoon door hieronder of onder de post op instagram/facebook te reageren en mij te vertellen wat voor lekkers jij gaat maken met deze kruiden.

Volgen op social media mag natuurlijk ook maar vergeet dus vooral niet te reageren.

De winnaar wordt 19 december bekend gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat jij het pakketje nog voor de kerstdagen in huis hebt.

Doe je mee?

Gefeliciteerd Jeske Boonen, jij hebt deze heerlijke kruiden gewonnen. Geniet er van!

Enjoy!

17 reacties op “Winactie (gesloten) | Green Gypsy kruiden!

 1. Melissa de Vos zegt:

  Wat een leuke actie!! Ik zou echt meerder soorten chai latte maken, maar ook granola met chai smaak!! En met de apeculaaskruiden lijkt het me super om nog pepernoten te maken (quilty pleasure?) en van die grote speculaasbrokken!! ?

 2. kimberly zegt:

  mmmm een speculoos cheesecake lijkt mij heerlijk met speculoos crumble on top en om af te werken een chai latte!!! lijkt mij een ideale combo

 3. Ellis ten Dolle zegt:

  Ik zou graag de green gypsykruiden willen winnen en ga de speculaaskruiden door de mini appeltaartjes doen en de chai tea mix voor een ‘tiramisu’ achtige dessert. Ik ken chai echter niet, maar ben er zoooooo benieuwd naar want zie het op insta zo vaak langs komen dat mijn nieuwsgierigheid echt wel is gewekt, dus als ik ze zou winnen……..Yahoo!

 4. Chantal Brons (chantalhomelife) zegt:

  Oh jaaa deze twee staan op mijn lijstje,heb al wat mixen in huis van Green Gypsy en ben helemaal fan!! Ik wilde deze twee kruiden door oa de oliebollen gaan doen voor een extra smaak.. en er is nog zoveel meer lekkers mee te maken??

 5. Mirjam zegt:

  Heeerlijk koekjes voor bij de kerst! Of chocolade cupcakes met chaitea erdoor hmmmm. En speculaas.. dat past gewoon overal bij: taart, koekjes, cake, chocomelk (lekker Kerstmis choco), enz!! ?

  Ik zou ze graag eens testen???‍?❤️

 6. Jeske zegt:

  Wat een ongelofelijk heerlijke actie. Ik maak elk jaar voor de familie speciale koeken en desserts met kerst en deze kruiden geven het kersteten een unieke en heerlijke bite! Heel de familie zou dit erg waarderen dus ik doe mee! Toi toi toi!

 7. Janny zegt:

  Zou geweldig zijn om te mogen winnen na een pittig jaar en een lieve man die er altijd voor mij is zou ik hem op zijn verjaardag in December wel willen verwennen met een heerlijke maar verantwoorde taart met appel en speculaas kruiden van met een heerlijke chai latte. Dus duim duim duim…..

 8. Liona zegt:

  Oeeh jum! Ik ben erg benieuwd naar de spices van greengypsy?. Even lekker bakken en onthaasten in de vakantie, kan ik nu echt wel even gebruiken. Bakken en koken = ontspannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.