cheesecake brownie
Afdrukken Voeg toe aan verzameling

Cheesecake brownie

Een combinatie van twee favorieten. Een heerlijke brownielaag met daaroverheen een deken van cheesecake. De beste combi oooit, wat mij betreft. 
Gang Snack
Keuken American
Trefwoord Brownie, Cheesecake, Chocolade
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties 10

Ingrediënten

Voor de brownielaag

Voor de cheesecakelaag

  • 200 gr roomkaas
  • 2 eieren
  • zoetmiddel naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en beleg je bakvorm (van 18cm, ik maak zelf gebruik van deze springvorm) met bakpapier of vet deze in.
  • Ontpit de medjouldadels en week ze in heet water.
  • Mix nu alle ingrediënten voor de brownies in een krachtige blender tot een stevige massa.
  • Duw het geheel goed aan in een kleine cake vorm of springvorm.
  • Laat de brownie rusten in de koelkast en mix intussen de ingrediënten voor de cheesecake door elkaar.
  • Verdeel de cheesecake laag over de brownie en bak vervolgens het geheel in ongeveer 30 minuten af in de voorverwarmde oven.

Nutrition

Serving: 0g | Carbohydrates: 0g | Protein: 0g | Fat: 0g | Saturated Fat: 0g | Polyunsaturated Fat: 0g | Monounsaturated Fat: 0g | Trans Fat: 0g | Cholesterol: 0mg | Sodium: 0mg | Potassium: 0mg | Fiber: 0g | Sugar: 0g | Vitamin A: 0IU | Vitamin C: 0mg | Calcium: 0mg | Iron: 0mg