vega curry madras
Afdrukken Voeg toe aan verzameling

Vega curry madras met Pulled Oats

Genieten zonder vlees, dit is een heerlijk vega gerecht waar je echt geen vegetariƫr voor hoeft te zijn. Wil jij deze overheerlijke vega curry madras proberen?
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indiaas
Trefwoord Curry, Madras, Pulled oats, Vega, Vegan, Vegetarisch
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten

Equipment

Ingrediƫnten

  • 175 gram Pulled Oats tomaat (1 verpakking)
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl curry madras kruiden (paprika, kurkuma, ui, korianderzaad, witte peper, knoflook, komijnzaad, fenegriekzaad)
  • 150 ml kokosmelk

Instructies

  • Snijd alle groente in blokjes, ringetjes en schijfjes.
  • Bak eerste de ui en knoflook samen met de kruiden kort aan in wat olie.
  • Voeg vervolgens de rest van de groente toe en bak dit voor zo'n vijf minuten mee.
  • Voeg de Pulled Oats en vervolgens ook de kokosmelk toe.
  • Draai het vuur laag en laat de curry met deksel op de pan nog even voor 5 a 10 minuten pruttelen.
  • Serveer de curry met rijst, naanbrood of wat jij lekker vindt maar vergeet vooral niet te genieten!

Notities

Garneer met wat cashew noten en eventueel kokosblokjes, dat maakt het helemaal af!