Vega genieten? Dat kan met deze mega lekkere nacho schotel met Pulled Oats. Je maakt het simpel en snel en kan er tijdens een borrel (of gewoon als lunch, whatever you like) van genieten!
Verwarm de oven voor op 175 graden en beleg een bakplaat met bakpapier.
Knip de tortilla wraps in stukjes, wrijf deze in met olijfolie en eventueel nog wat extra kruiden (naar smaak).
Bak de tortilla stukjes ongeveer 10 minuten krokant in de voorverwarmde oven.
Snijd de rest van de ingrediënten in ringen/blokjes etc. (behalve de avocado).
Verdeel de ui, tomaat en Pulled Oats en geraspte kaas over de tortilla chips en bak deze vervolgens nog voor ongeveer 10 minuutjes af.
Prak ondertussen de avocado en meng hier nog wat fijn gehakte rode uit en tomaatjes doorheen. Breng deze guacamole vervolgens op smaak met peper en zout.
Wanneer je nachoschotel klaar is dan maak je deze af met stukjes bosui, crème fraîche en eventueel wat chili saus.