Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Makkelijk appeltaartje
Genieten zonder gluten. Dit makkelijke appeltaartje maak je in een handomdraai en voor het maken van dit taartje is maar één schaal nodig.
Gang
Breakfast, Dessert
Keuken
Nederlands
Trefwoord
Appel, Appeltaart, Gezonde taart, Glutenvrij, Taart
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
1
uur
uur
afkoelen
5
minuten
minuten
Totale tijd
1
uur
uur
10
minuten
minuten
Servings
4
stukjes
Calories
Ingrediënten
200
gr
amandelmeel
1
tl
bakpoeder
60
ml
olie
(olijf-, kokos- of andere olie naar smaak)
1
ei
3
el
ahornsiroop
(of zoetmiddel naar smaak)
4
appels
(welke je zelf lekker vindt)
Instructies
Verwarm de oven voor op 160 graden en beleg een
springvorm
(14 - 16 cm doorsnede) met bakpapier of vet deze in met olie/boter.
Mix alle ingrediënten behalve de appel door elkaar.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes.
Meng de appelblokjes door het beslag en schep vervolgens het beslag in de springvorm.
Bak de taart in ongeveer een uurtje af.
Nutrition
Serving:
0
g
|
Carbohydrates:
0
g
|
Protein:
0
g
|
Fat:
0
g
|
Saturated Fat:
0
g
|
Polyunsaturated Fat:
0
g
|
Monounsaturated Fat:
0
g
|
Trans Fat:
0
g
|
Cholesterol:
0
mg
|
Sodium:
0
mg
|
Potassium:
0
mg
|
Fiber:
0
g
|
Sugar:
0
g
|
Vitamin A:
0
IU
|
Vitamin C:
0
mg
|
Calcium:
0
mg
|
Iron:
0
mg