Beleg een springvorm (Ø22 cm) met bakpapier of vet deze goed in.
Mix in een hakmolen of blender de cranberry's met wat heet water stuk, voeg vervolgens de granola en mix deze nog even kort mee.
Duw het bodemmengsel goed aan op de bodem van je springvorm.
Week de gelatineblaadjes in koud water en los deze vervolgens op in een klein beetje water op laag vuur.
Zet het vuur uit en voeg een klein deel van de yoghurt toe, roer dit door en voeg vervolgens de rest van de yoghurt toe.
Wil je de taart met een roze twist maken zoals ik het ook gedaan heb? Deel dan het yoghurtmengsel in twee gelijke delen in twee verschillende kommen.
Voeg aan de ene kom kleurpoeder* (roze) toe en roer dit goed door.
Begin een klein deel roze yoghurt in het midden van de springvorm op de bodem te gieten, giet in het midden van het roze een deel wit en daarin weer een deel roze. Ga zo door tot alle yoghurt op is.
Laat de taart minimaal 2,5 uur opstijven in de koeling. Garneer als laatste met rood fruit en geniet!