Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pan granola met gezouten dadel caramel
Ik denk eigenlijk dat de titel van dit recept al meer dan genoeg zegt..
Gang
Ontbijt
Keuken
Nederlands
Trefwoord
Caramel, Gezouten caramel, Granola, Ontbijt
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Rusttijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
15
minuten
minuten
Servings
4
porties
Calories
Ingrediënten
75
gr
havermout
25
gr
kokossnippers
1
el lijnzaad
4
medjoul dadels ontpit
La Baleine grof zeezout naar smaak
Instructies
Week de medjoul dadels in heet water en verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
Mix in de blender de medjouldadels met 2 el heet water en het zeezout tot moes (oftewel dadel caramel).
Rooster het havermout en de kokossnippers in de pan en voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe (dus ook de dadel caramel).
Bak het geheel al roerend nog zo'n 5 tot 10 minuten door en laat het vervolgens volledig afkoelen.
Nutrition
Serving:
0
g
|
Carbohydrates:
0
g
|
Protein:
0
g
|
Fat:
0
g
|
Saturated Fat:
0
g
|
Polyunsaturated Fat:
0
g
|
Monounsaturated Fat:
0
g
|
Trans Fat:
0
g
|
Cholesterol:
0
mg
|
Sodium:
0
mg
|
Potassium:
0
mg
|
Fiber:
0
g
|
Sugar:
0
g
|
Vitamin A:
0
IU
|
Vitamin C:
0
mg
|
Calcium:
0
mg
|
Iron:
0
mg