Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Vega curry madras met Pulled Oats
Genieten zonder vlees, dit is een heerlijk vega gerecht waar je echt geen vegetariƫr voor hoeft te zijn. Wil jij deze overheerlijke vega curry madras proberen?
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Indiaas
Trefwoord
Curry, Madras, Pulled oats, Vega, Vegan, Vegetarisch
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
25
minuten
minuten
Servings
0
porties
Calories
Equipment
Pan
Ingrediƫnten
175
gram
Pulled Oats
tomaat (1 verpakking)
1
courgette
1
paprika
2
tomaten
1
ui
1
teentje
knoflook
2
tl
curry madras kruiden
(paprika, kurkuma, ui, korianderzaad, witte peper, knoflook, komijnzaad, fenegriekzaad)
150
ml
kokosmelk
Instructies
Snijd alle groente in blokjes, ringetjes en schijfjes.
Bak eerste de ui en knoflook samen met de kruiden kort aan in wat olie.
Voeg vervolgens de rest van de groente toe en bak dit voor zo'n vijf minuten mee.
Voeg de Pulled Oats en vervolgens ook de kokosmelk toe.
Draai het vuur laag en laat de curry met deksel op de pan nog even voor 5 a 10 minuten pruttelen.
Serveer de curry met rijst, naanbrood of wat jij lekker vindt maar vergeet vooral niet te genieten!
Notities
Garneer met wat cashew noten en eventueel kokosblokjes, dat maakt het helemaal af!