Contact

by Anne

Heb je vragen of opmerkingen of wil je gewoon eens iets van je laten horen, mailen mag en kan dan altijd!

Samenwerken met Healthyfoodlove.nl

Healthyfoodlove is een platform om gezonde recepten en liefde voor koken en gezonde voeding te delen. Hier vindt je gezonde recepten met een focus op pure ingrediënten. Je zult ook genoeg opties vinden om veganistisch, glutenvrij en andere diëten aan te passen!

Elke persoon is anders en een gezonde levensstijl is een reis. Luister naar je lichaam, wees aardig voor jezelf en vind de juiste balans die voor jou werkt. Want, balans is de sleutel, nietwaar? Gezond leven hoeft geen heel karwei te zijn, het moet leuk zijn … en vooral heel lekker!

Dat is wat Healthyfoodlove uit wil stralen, past jouw bedrijf bij deze visie? Neem dan contact op, wij staan namelijk altijd open voor mooie samenwerkingen.

Cijfers en mogelijkheden

Healthyfoodlove trekt inmiddels maandelijk 35000+ unieke bezoekers met ruim 140000 pageviews. Op Instagram zijn wij goed op weg naar 11k volgers en op Facebook zijn het er inmiddels 1250.

Mogelijkheden om samen te werken zijn er genoeg, zo kunnen wij een review verzorgen, een product promoten, foto’s en artikelen maken en advertorials plaatsen.

Eerder hebben wij al samengewerkt met onder andere: Biotoday, Philips, Hello Fresh, Marley Spoon, Tastea, Homenuts, Uzuma, Cooblue, NatureCrops, T-mobile etc.

Laat gerust een berichtje achter als je een vraag of idee hebt.