Healthyfoodlove

Zoals de naam al zegt is mijn blog vooral food gerelateerd, ik probeer mijn recepten zo makkelijk mogelijk te houden. Ik ben deze blog gestart om recepten te kunnen delen en focus hierbij op het gebruik van pure ingrediënten, vandaar ook de naam healthyfoodlove.nl. Wat mij betreft is ”Balans the keyword”, ik ben dus ook niet van mening dat alles wat op mijn website verschijnt DE oplossing is, iedereen mag van mij doen waar hij/zij zich goed bij voelt.

Waarom gezond eten?

Aangezien mijn gezondheid nog wel eens te wensen overliet en ik veel last had van migraine ging ik de uitdaging aan en ben ik gestart met een gezonde levensstijl met veelal pure voeding. Dit betekent wel dat ik nu veel zelf maak, tussendoortjes koop ik haast niet meer. Ik vind het super leuk om te bakken en van alles uit te vogelen maar wil het ook graag met anderen delen, delen maakt gelukkig toch?


Nog een laatste bekentenis. Ik kan momenteel echt niet leven zonder mijn oven. Mijn hobby is namelijk uitgegroeid tot een enorme passie voor gezonde verantwoorde baksels. Ik hoop dat jullie net als mij kunnen genieten van al het gezonde lekkers op deze food blog: healthyfoodlove.nl..