Oh my Pie – Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje

Afgelopen week was ik bij de boeklancering van het enige echte glutenvrije bakboek van Marike, het was een feestje om er bij te mogen zijn. Marike had voorafgaand aan de lancering allerlei heerlijke taart getoverd en het was een genot om ze stuk voor stuk te mogen proberen. Het hoogte punt van het de lancering was natuurlijk wel het boek zelf, gelijk ben ik dan ook volgende dag aan de slag gegaan met één van de recepten, hieronder deel ik het resultaat met jullie.

Het Oh my Pie boek

Allereerst even een kleine intro over het boek zelf, Marike heeft onwijs hard gewerkt naast haar baan als juf en naast haar website boordevol taarten om op eigen kracht een boek uit te brengen met de beste glutenvrije (maar ook veelal vegan en suikervrije) recepten. Met behulp van een aantal fijne merken en lieve mensen wist zij dit boek uit te brengen, ik ben onwijs trots op haar, wat een kanjer zeg!

Breakfast Cookies to Go!

Ik werd meteen geïnspireerd door het boek en ben dan ook gelijk aan de slag gegaan met het eerste beste recept waar mijn oog op viel: de Breakfast Cookies To Go! Een lekker ontbijt voor als je niet zoveel tijd hebt, super fijn om deze al in het weekend klaar te maken en dan doordeweeks er van te kunnen genieten.

Ik maakte de koekjes naar het recept van Marike en deze is dus te vinden in haar nieuwe boek, benieuwd? Je kan het boek hier aanschaffen..

oh my pie

Nog even een klein kijkje in dit prachtige boek om jullie enthousiast te maken..

Oh my Pie Oh my Pie

Ik ben nog lang niet klaar met bakken, ik denk dat ik alles wel uit wil proberen..

Oh my Pie

Marike schreef speciaal een klein stukje in het boek voor mij, onwijs lief!

Oh my Pie

De prachtige foto’s maken de recepten helemaal af.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit mooie boek van Marike, je kan haar ook volgen via Instagram. Daar deelt ze haar geweldige creaties samen met elk hun eigen bijpassend sprookjesverhaal.

Enjoy!

 

 

 

 

2 reacties op “Oh my Pie – Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje

  1. Roos zegt:

    Wat een heerlijk boek lijkt mij dit! Ik kan mij helemaal voorstellen dat je hier alles uit zou willen maken. Wat fijn ook dat de recepten veelal suikervrij zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.