Search

3 van mijn favoriete foodblogs

Dat ik niet de enige was met het idee om een foodblog te starten was al wel duidelijk, Nederland telt honderden foodbloggers en ik ben trots dat ik er één van mag zijn. Ik volg zelf ook behoorlijk wat foodies die mij inspireren en bij wie ik zoveel passie en plezier zie om met gezond eten bezig te zijn dat ik ze jullie niet wil onthouden. Deze keer dus drie van mijn (weet ik niet hoeveel) favoriete foodbloggers!

1. HEALTHiNUT.com

healthinut

Wat een prachtmens is Milou, zij inspireert mensen door haar eigen gezonde leefstijl uit te dragen maar zij geeft haar bezoekers ook vooral mee dat ze niet moeten vergeten te genieten. Genieten is ook niet zo moeilijk met alle lekkere verantwoorde recepten die Milou deelt.

2. Fitmetcharlotte.nl

fitmetcharlotte

Net als Milou, vind ik ook Charlotte een hele inspirerende foodie! Samen met haar geweldige gastbloggers deelt ze alles wat te maken heeft met gezondheid en voeding, heerlijke recepten maar ook tips en tricks voor een gezonde levensstijl. Ik raad je echt aan om even een kijkje te nemen op Charlotte’s website.

3. Puursuzanne.nl

foodblogs puursuzanne

Okay, Suzanne mag natuurlijk ook niet ontbreken aan deze 3 favorieten. Afgelopen jaar besloot zij om haar baan op te zeggen en 100% voor puursuzanne.nl te gaan, ik heb echt respect voor de stap die zee daar mee gemaakt heeft. Buiten goedbedoelde tips en adviezen om vind je bij Suzanne ontzettend veel gevarieerde en gezonde recepten.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze leuke foodie’s, heb jij nog tips of aanraders op food-gebied, laat het dan vooral even weten in de comments.

Enjoy!

*Alle foto’s in deze blogpost zijn eigendom van de desbetreffende blogs.

13 comments

 • Milou

  Ah wat leuk zeg!! Super lief!!

  27 januari 2017 at 13:44
 • Klaske

  Wat leuk om dit te zien, zeg! Ik kende al deze blogs nog niet, dus ik ga even een kijkje nemen. 🙂

  27 januari 2017 at 14:14
 • Malou | Blonde Blossom

  De foto van Milou is zo mooi en het ziet er zo lekker uit! Ik kende alle drie de blogs nog niet, maar ga er zeker eens kijken. Malou x

  27 januari 2017 at 17:02
 • Suzanne

  Dank je wel voor je lieve woorden!

  27 januari 2017 at 18:28
 • Demi | StudioKOOK

  LEuke foodblogs! Sluit me bij je aan, anne!

  28 januari 2017 at 10:28
 • Yanine

  Ja hele leuke blogs! Ik kende alleen puur suzanne maar zal de andere ook eens bekijken 🙂

  28 januari 2017 at 16:41
 • Roos

  Hele fijne blogs inderdaad, volgens mij volg ik ze alledrie!

  29 januari 2017 at 10:42
 • Lisa

  voor mij niet hoor, jij bent mijn favoriet!

  30 januari 2017 at 23:26

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.