Keukenapparatuur | Mijn 3 grote liefdes in de keuken

Keukenapparatuur

Meestal is het liefde op het eerste gezicht met mij en mijn keuken apparatuur. Daarom deel ik deze keer mijn favorieten die ik dagelijks gebruiken en tot de top 3 behoren in mijn keuken. Benieuwd welke apparaten ik gebruik om de lekkerste taarten te toveren en hoe ik daarbij een goede cappuccino maak?

De allerbelangrijkste – Whirlpool oven

Keukenapparatuur

Mijn whirlpool oven, deze wordt dagelijks gebruikt en heeft mij werkelijk nog nooit in de steek gelaten. Wat ik vooral belangrijk vind is het snelle opwarmen en het gemak en die twee kenmerken bezit deze oven. Het gemak doordat er maar twee knoppen op zitten, één voor de stand van de oven en de ander geef je het aantal graden mee aan, super simpel!

Mijn nummer 2 – Siemens hakmolen

Keukenapparatuur

Een bananenbrood is binnen no-time in elkaar geflanst met dit apparaat, kiep alles bij elkaar, even mixen en bakken maar. Ik gebruik dit apparaat al ruim een jaar en ik gooi er echt bijna alles in, ik heb er bijvoorbeeld al verschillende keren zelf pindakaas in gemaakt, een ontelbaar aantal cakes en taarten maar ook smoothies maak ik in deze hakmolen. Echt een aanrader!

En niet te vergeten – De’Longhi Magnifica espressomachine

Keukenapparatuur

Superhandig voor de echte koffieleut, voor mij is er geen betere geur dan die van versgemalen koffiebonen. En zeg nou zelf, bij een goed stuk taart hoort toch een lekkere cappuccino? Mijn dag begint ‘s ochtends bij dit apparaat en ik ben er heel blij mee, meer info over deze koffiemachine vind je hier.

Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken kom je direct op de bij het apparaat, dus ben jij nog op zoek naar een van de bovenstaande apparaten dan raad ik je deze zeker aan (spreekt uit ervaring, aha).

Wat is jou favoriete apparaat in de keuken?

PS: Ik ben nog op zoek naar een hele goede keukenmachine, iemand misschien aanraders?

*Dit artikel bevat affiliate links, dit verandert verder niets aan mijn eerlijke mening.

Enjoy!

 

 

3 reacties op “Keukenapparatuur | Mijn 3 grote liefdes in de keuken

  1. Chantal zegt:

    mijn favo product in de keuken is het koffiezetapparaat, ja zoals ik al eerder zei, ik ben koffie verslaafd.. Oops.. En oh mijn blender! Ik maak elke dag een gezonde smoothie als ontbijt! 🙂

  2. Pingback: Unboxing | Jouwbox – Ralph Moorman Favourites - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.