Kookboeken – Mijn 3 favorieten!

kookboeken

Tja, eerlijk is (h)eerlijk. Wie heeft er tegenwoordig nog een kast vol boeken, bijna niemand toch? Toch moet ik toegeven dat het hebben van supermooie kookboeken voor mij wel echt een must is. Zo kreeg ik laatst het boek ”Dafne likes” voor mijn verjaardag en dat is toch wel echt een aanwinst. Benieuwd naar de top 3 die op dit moment in mijn kast staan en eigenlijk ook echt niet op jouw plank mogen ontbreken?

Oh my Pie

kookboeken
Ik ken Marike persoonlijk en wat is het een fantastisch mens! Haar persoonlijkheid komt helemaal terug in haar boek en je ziet het zelfs terug in haar prachtige creaties. Ik heb al een aantal van haar geweldige taarten gemaakt maar de Bounty & Berry Pie blijft toch wel echt mijn favoriet.

Dafne likes

kookboeken
Mijn nieuwste aanwinst is het boek van Dafne Schippers die samen met haar zus Sanne de blog Dafnelikes.com heeft. Het boek staat boordevol lekkere recepten rondom een actief sportleven, ook bevat het boek een aantal voedingsschema’s die het je iets makkelijker maken om een gezond voedingspatroon aan te leggen. Al met al een mega mooi boek met prachtige foto’s en heerlijke recepten die echt niet misstaat op je boekenplank.

Chickslovefood – Het 5 or less-kookboek

kookboeken
Laatst maar zeker niet minder mooi is het boek van Nina en Elise (Chickslovefood) die makkelijke, handig maar ook gezonde recepten combineren. Het boek is super overzichtelijk en bevat lekkere vernieuwende recepten. Ik ben fan!

Best wel wonderlijk trouwens dat ik precies de boeken in mijn top drie heb die allemaal geschreven zijn door een foodblogger. Helemaal niet bewust daarop gekozen maar wel onwijs leuk natuurlijk.

Wil jij deze boeken ook aanschaffen?

Ik heb een overzichtje van mijn favorieten gemaakt zodat jij ze ook makkelijk en snel kan bestellen.

Wat is jouw favoriete kookboek?

Dit artikel bevat affiliate links*

Enjoy!

Een reactie op “Kookboeken – Mijn 3 favorieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.