3x anders ontbijten dan normaal

kiwi ontbijt

Normaal is voor jou misschien een havermoutje of een broodje pindakaas een perfect ontbijtje. Stel je eens voor dat je de dag start met taart, smoothie of een lekkere koek, dat is toch helemaal geweldig. Daarom heb ik nu drie heerlijke gezonde ontbijtjes voor jou klaar staan. Kom je even kijken?

Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken kom je bij het desbetreffende recept. Kom je ook lekker ontbijten?

Ontbijten met taart

granola ontbijttaartjes

Een perfect ontbijt met een bodem van granola en daarover een rijke laag yoghurt, afgetopt met wat agavesiroop, Een geniet moment om je dag perfect mee te starten. Het recept vind je hier.

Ontbijten met smoothie

kiwi ontbijt

Hoe tof ziet dit er uit. De hype van het moment, de kiwi bes. Ik maakte een perfect kiwi ontbijt met kiwi gold en de kiwi bes. Helemaal trend en natuurlijk onwijs lekker. Geef jij het een kans?

Ontbijten met koek

amandelkoeken

De droom van elk kind, ontbijten met een lekkere koek. Zelf vind ik het vaak ook wel lekker makkelijk om zo iets uit mijn kast te kunnen pakken en daarmee gelijk mijn ontbijt klaar te hebben. Deze koeken maak ik dan ook graag in het weekend vast klaar zodat ik in de week binnen een mum van tijd een lekker ontbijtje op heb.

Hoe ontbijt jij het liefst?

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.