Granola ontbijttaartjes + Winactie (gesloten)

granola ontbijttaartjes

Jullie kennen het bananenbrood granola verhaal vast al maar voor degene die het nog niet weten zal ik het nog even kort vertellen. Vorig jaar kwam er een onwijs leuke actie voorbij van BioToday, er moest een nieuw product komen en ik bedacht me dat ik wel een lekkere bananenbrood granola wilde zien in de schappen. Het idee werd werkelijkheid en inmiddels is het gewoon in jouw AH verkrijgbaar. Vandaag weer een lekker recept met deze bananenbrood granola en ook nog eens een onwijs gave winactie. Doe je mee en ga jij deze granola ontbijttaartjes maken?

Ingrediënten bananenbrood granola ontbijttaartjes

Bereidingswijze bananenbrood granola ontbijttaartjes

 1. Meng de bananenbrood granola, pindakaas en kokosolie goed door elkaar.
 2. Duw het granola mengsel goed aan op de bodem van de glaasjes.
 3. Verdeel gelijkmatig de Griekse yoghurt over de glaasjes en garneer eventueel met stukjes banaan, bananenbrood granola en agavesiroop.

granola onbijttaartjes

Winnen doe je zo!

Jij denkt nu vast, ik wil ook wel zo’n bananenbrood granola ontbijt taartje maken! Dat kan, ik mag maar liefst VIJF mensen gelukkig maken met een pak bananenbrood granola.

Zo doe je mee

Volg eerst @biotoday en @healthyfoodlove op instagram en laat een reactie achter (op insta of hieronder) dat je mee doet. Zo makkelijk is het! De winnaars worden woensdag 2 augustus bekend gemaakt.

Enjoy! 

33 reacties op “Granola ontbijttaartjes + Winactie (gesloten)

 1. Beau Bewust zegt:

  Wat een leuke actie Anne! Zoals je weet is de bananabread granola bij mij groot favoriet. Je kan er oneindig veel receptjes mee bedenken en gewoon door de yoghurt met wat fruit is ie ook overheerlijk. Echt een topproduct, super goed bedacht 🙂

 2. kimberly zegt:

  Zo leuk dat jouw idee effectief in de winkel ligt :)! Ben grote fan van granola en van bananenbrood dus de combinatie lijkt me heerlijk. Ik doe zeker mee!! duimen!! X

 3. Melanie zegt:

  Ik doe hier ook nog een keertje mee.. Is dat vals spelen?! Zou het gewoon super Graag winnen hihi.. Dus ik doe mee!!! Duimen maar!!

 4. Liset zegt:

  Oh dit ziet er zo heerlijk uit! Ik ga het absoluut eens maken. Ik begin nu al te watertanden namelijk ;). De winactie sla ik even over, veel succes aan alle deelnemers!

 5. silvia zegt:

  Ik doe graag mee! Onlangs op het share a perfect day festival kennis gemaakt met bio Today en jouw heerlijke Granola. Nu is de lekkere GRANOLA helaas al weer op en deel jij net een nieuw en lekker recept, help!!

 6. Nika❤ zegt:

  Echt super leuk weer! Natuurlijk doe ik weer mee! Echt zo gaaf dat het nu in de schappen ligt! Lijkt me echt super lekker! Ik doe mee!?☺❤

 7. Pingback: Granola bliss balls met bananenbroodsmaak - healthyfoodlove

 8. Pingback: 3x anders ontbijten dan normaal - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.