Amandel-banaan milkshake met pecannoten

milkshake

Ik kreeg weer een voorraadje Alpro artikelen binnen. Ik bedacht me dat ik met de amandelmelk en mijn bevroren bananen (ja, ik gooi altijd mijn bananen in de vriezer) wel een lekkere milkshake kon maken. Hoe lekker is het om dit als tussendoortje te nemen? Super makkelijk om te maken en natuurlijk heel lekker!

Benodigdheden voor een amandel-banaan milkshake

  • 175 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 1 bevroren banaan
  • handje pecannoten
  • eventueel een scheutje ahornsiroop

Bereidingswijze

  1. Mix alle ingredi├źnten door elkaar in de blender of met de staafmixer.
  2. Giet daarna alles in je mooiste beker en geniet!

milkshake

Zo makkelijk is het, en ook nog heel lekker ­čÖé

Ben je trouwens benieuwd wat je nog meer kan maken met je ingevroren bananen? Dit bananenbroodje is onwijs lekker en kan ook makkelijk gemaakt worden met die bevroren kanjers of wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere zelfgemaakte ijs variant?

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.