Snelle appelcrumble met Oppo Ice Cream

appelcrumble met Oppo Ice Cream

Ik mocht vorige week de eerste echte gezonde ijsvariant ontvangen en daar moest ik natuurlijk even iets leuks en lekkers mee maken. De koude herfstdagen vragen om een lekkere warme appelcrumble. Maar waarom zouden we dat niet combineren met de heerlijke Oppo vanille ijs?

Wat heb je nodig voor appelcrumble met Oppo Ice Cream (twee personen)

Zo maak je de appelcrumble met Oppo Ice Cream

 1. verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in kleine blokjes
 2. Bak de appel in een koekenpan met een theelepel kokosolie
 3. Voeg hier amandelmeel, pecannoten en kaneel aan toe
 4. Verdeel de crumble over twee schaaltjes en voeg hier de bolletjes ijs aan toe

Je kan natuurlijk ook zelf ijs maken bij je appelcrumble. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze variant met banaan en roodfruit?

appelcrumble met Oppo Ice Cream

Nog even over deze bijzondere ijs variant

Deze natuurlijke roomijs bevat veel minder suiker en calorieën dan de reguliere roomijs. Deze ijs variant bevat verse weidemelk, kokosolie en stevia blad (in plaats van suiker). Oppo Ice Cream is verkrijgbaar in drie smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Het vanille ijs bevat de wilde Afrikaanse Baoba, een zoete vrucht van de eeuwenoude boom. De chocolade variant is gemaakt met de Colombiaanse cacao ‘Fino de Aroma’, die bekend staat om zijn rijke nootachtige smaak. De gezouten karamel ijs bevat lucuma, een peruaanse vrucht met natuurlijke karamelachtige smaak.

Elke smaak heeft zo dus zijn eigen bijzondere achtergrond, ik ben echt positief verrast en stiekem ook wel een beetje fan van deze nieuwkomer!

Welkom in Nederland Oppo Ice Cream!

Enjoy!

6 reacties op “Snelle appelcrumble met Oppo Ice Cream

  • Anne zegt:

   Dankjewel! Dat kan zeker, ik zou wel voor een meelsoort gaan die je ook ongebakken kan eten. Je zou bijvoorbeeld ook gewoon voor havermout kunnen kiezen..

 1. Demi zegt:

  Oeh dat ziet er goed uit! Apple crumble is overigens sowieso altijd een erg goed idee. Wat ik me wel af vraag: vaak zie je dat die nieuwe gezonde varianten van producten erg duur uitvallen. Is dat in dit geval ook zo of valt het wel mee? Kortom: zou je het zelf kopen als je het niet uit had mogen proberen?

  • Anne zegt:

   Dat ben ik echt helemaal met je eens Demi. Alles wat lekker en gezond is moet duur betaald worden (naar mijn mening niet helemaal eerlijk). Ik denk dat ik het zeker een kans gegeven had als ik het niet uit had mogen proberen, alleen had ik ze dan niet zomaar alle drie ineens gekocht. Als je het wil proberen zou ik je de karamelsmaak aanraden, die is naar mijn mening echt het lekkerst!

 2. Pingback: Appel-choco crumble met chocolade ijs - healthyfoodlove

 3. Pingback: Gezonde ijssandwich met zelfgemaakte koeken - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.