Winactie (verlopen) Chai Dubai – Een theeblend met 23 karaats goud!

Wie heeft het ooit wel eens gedronken, een thee met 23 karaats goud er in. Ik kreeg dit luxe parade paardje thuis gestuurd door Tastea en waande mezelf even in de luxe omgeving van de wereldstad Dubai!

Tastea heeft sowieso al een gaaf en gevarieerd assortiment aan thee blends maar nu hebben ze iets, dat hebben we nog niet eerder gezien en geproefd. De theeblend met 23 karaats goud, ‘Chai Dubai’!

Deze luxe thee heeft een warme, frisse (door de cardemom) en kruidige oosterse geur. Een geur die wat mij betreft helemaal bij het najaar past. Maar niet alleen de geur van een thee is heel belangrijk, de smaak moet natuurlijk ook goed zijn. De thee heeft een zoete smaak, hierin heeft waarschijnlijk de dadel goed zijn werk gedaan.

Nog even de ingrediënten van deze Chai Dubai thee op een rijtje

Ingrediënten: Zwarte thee Ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloerbladeren, gemalen cardamom poeder, 23 K eetbaar bladgoud.

En nog een mooie bijkomstigheid, de thee is 100% natuurlijk. En daar houden we van!

De pot Chai Dubai bevat:125 gram thee. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken. Je kan dus een lekker tijdje voor uit met deze luxe theeblend.

Een thee die luxe uitstraalt, warmte geeft en ook nog eens onwijs lekker is.

Mijn mening

Chai Dubai

Persoonlijk ben ik onder de indruk van de looks van deze theeblend, ik bedoel, ‘t oog wil ook wat, toch? De gouden schittering in je warme kopje thee, prachtige kleuren die de ingrediënten van deze thee afgeven, ik ben er echt wel een beetje ondersteboven van.

De smaak van de thee is niet perse heel apart, het is gewoon een fijne zoete thee met een frisse noot. Wel echt een smaak die wat mij betreft altijd kan en daarom ga ik deze zeker toevoegen aan mijn standaard thee assortiment.

Verder lijkt het me ook gewoon een heel mooi kado, Tastea omschrijft het zelf als volgt;

Met het oog op de komende feestdagen, is een thee met goud de ultieme manier om iemand te laten weten dat hij goud waard is.

..en dat ben ik helemaal met ze eens!

Jij kan deze theeblend en een speciale theebeker winnen!

Natuurlijk wil ik niet alleen genieten van deze heerlijke thee, jullie kunnen namelijk deze super-de-luxe theeblend met 23k eetbaar bladgoud en een speciale Tastea theebeker winnen (t.w.v. €55,-)!

Nog even kort iets meer over die speciale beker.
 • Ideaal voor zowel thuis als buiten de deur
 • Geen gedoe met kruidenballen etc.
 • Thee blijft langer warm
 • Je brandt je vingers niet
 • Ook handig voor koude drankjes
 • Handig theereservoir onderin de beker

Laat een reactie achter onder deze blogpost of onder het bijbehorende insta/facebook bericht en laat zo weten dat je meedoet met deze onwijs gave actie!

Kan jij niet wachten op deze winactie en wil je deze thee gewoon nu hebben of heb je uiteindelijk toch niet gewonnen? Je kan deze thee nu ook gewoon bestellen met de kortingscode ‘Healthyfoodlove-dubai’, deze geeft recht op 10% koring (m.u.v. de package deals)!

Doe je mee?

De winactie loopt tot en met maandag 23 oktober, de winnaar wordt hieronder bekend en via social media bekend gemaakt.

Yes! We hebben een winnaar, @fitnesswithasmile van harte gefeliciteerd. Jij ontvangt de theeblend met 23k goud en een speciale theebeker!

44 reacties op “Winactie (verlopen) Chai Dubai – Een theeblend met 23 karaats goud!

 1. Ellis ten Dolle zegt:

  Leuk leuk leuk. I ❤️❤️❤️ tea. Ik heb zelfs ‘n speciale (smalle) kast in mijn keuken waar al mijn thee (29 verschillende smaken!) in staan. Deze smaak ziet er interessant uit en ik zou ‘m graag willen winnen en testen en aan mijn voorraad toevoegen. Fingers crossed…….

 2. @fitnesswithasmile zegt:

  Woaahh gave actie dit ?. Voor een echte theeleut als ik natuurlijk helemaal te gek. Ben ontzettend benieuwd naar de smaak van de thee en die beker lijkt me heel handig. Zo kom ik de wintermaanden wel door! #fingerscrossed

 3. JEnnisa zegt:

  Oeh wat zou ik deze graag winnen!! Ik ben een mega theelover en heb wel 40 soorten thee Thuis. Maaar.. nog geen soort met goud haha. Dus dit zou een super toffe toevoeging aan mn collectie zijn ??

 4. Kirsten zegt:

  Aah wat een leuke actie! Natuurlijk doe ik heel graag mee 🙂 Ben sowieso al heel benieuwd naar de thee van tastea, maar deze smaak klinkt wel heel goed.. lekker herfstig! 🙂

 5. Charel zegt:

  WAT een leuke actie! Chai thee is mijn favoriet. Neem iedere morgen een beker mee voor onderweg. Helaas is mijn huidige beker niet van hele goede kwaliteit, waardoor ik regelmatig mijn vingers verbrand OF onder de theevlekken op mijn werk aan kom. Deze actie is dus zeer welkom 🙂

 6. Anita Griekspoor zegt:

  Wauw! Je maakt mij wel heel nieuwsgierig gewoon de neiging om aan de foto te ruiken?. De beker ziet er echt mooi uit hoe handig zou dit zijn voor mn altijd thee drinkende dochter.
  Van de week kwam ze thuis met champagne thee met truffel , rook zalig maar dat was het niet?…

 7. Linda Geensen zegt:

  Goedemorgen, Wat een leuke actie! Ik drink heel graag en veel thee, maar ik heb nog niet eerder zo’n speciale thee geprobeerd. De theebeker is ook geweldig. Ik zou graag deze Speciale thee daaruit willen drinken. Ik doe Mee met deze actie!

 8. Marieke Roest zegt:

  Ja ik doe heeeel graag mee! Het lijkt mij heerlijke thee en zo’n beker is perfect voor Op mijn werk. Ik sta voor de klas en met een grote mok (grote theeliefhebber) door de klas lopen kan best gevaarlijk zijn! Met zo’n beker is dat miet meer het geval! Nu Heeeeel hard duimen!

 9. Marli Jansen zegt:

  Oh gaaf!! Dat ziet er Echt cool uit.
  Ik ben normaal nogal van de geoene thee, maar in de donkere dagen die gaan komen hou ik meer van een volle warme smaak van thee. Heerlijk om mee te nemen naar mijn werk, als ik bevroren aankom Van mijn fiets. of als we een dagje weggaan. Ik heb het al vaker voorbij zien komen op insta, maar nog niet echt in verdiept. Het is echt hip.
  Ik ben in om het te gaan gebruiken.

 10. Lisa zegt:

  Ik zou hem graag willen winnen, ik wil al een tiJdje deze thee proberen! Erg interessant de werking van deze Thee, dat wil ik zelf uitproberen! ?

 11. Vanessa geerardyn zegt:

  Klinkt echt heerlijk om eens uit te proberen. Ik ben grote thee fan, vooral van z’n theesoorten. Telkens ik op reis ga breng ik van dat land verschillende theesoorten mee. Jammer genoeg zijn de meeste al op, er is dus genoeg plaats in de kast voor deze ?

 12. Ananda zegt:

  Ik leef niet op water, ik leef op thee❤️ Naast alle goeie dingen die thee heeft, is zo’n thee beker ideaaaal om altijd lekker mijn theetjes te drinken! Wil dolgraag winnen

 13. Anne-wytske zegt:

  Ooooeeeeeeh ik doe heel graag mee !!! Tea is life !!! Ik zal het ook delen met een vriendin die mij op deze winactie gewezen heeft ❤️☺️??✨

 14. Janneke zegt:

  Hier ook maar een kansje wagen ? ik wil het graag winnen zodat ik mijn thee onderweg ook mee kan nemen ?? en de thee wil ik graag uit proberen, hij lijkt me heerlijk. Nu ik zwanger ben kan ik geen dag zonder thee ?

 15. Liset zegt:

  Waauw wat een TOffr actie! Ik ben echt een thee lover en drink de hele dag door thee! De winactie komt echt precies op tijd, WANt de theebeker is Ideaal om nu te gebruiken tijdens Het Leren voor de aankomende tentamens. Ik ga heel hard DUImen! *Fingerscrossed*

 16. Lieke van Veen zegt:

  Wat een te gekke winactie. Ik ben echt dol op thee. Ik zou graag kans maken op deze theebeker en deze smaak lijkt me ook echt lekker!

  Ik volg je ook op Instagram (liekevv24) en Facebook (lieke van veen)

 17. Anne zegt:

  Super leuk dat jullie allemaal meegedaan hebben. Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn en die is inmiddels gekozen. Niet getreurd want met de kortingscode ‘Healthyfoodlove-dubai’ krijgen jullie gewoon 10% korting op je theeblend. Zeker het proberen waard! Tot snel lieve mensen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.