Bananenbrood Granola | Winactie (gesloten)

winactie bananenbrood granola

Weet je nog, laatst, die productchallenge van BioToday? Ik bedacht dat het wel een goed idee zou zijn als er granola in de schappen zou liggen met de smaak van bananenbrood, en dat vonden jullie ook een goed idee, aangezien iedereen massaal op dit idee ging stemmen.

Ik heb een leuk nieuwtje, namelijk dat de bananenbrood granola nu verkrijgbaar is bij alle Albert Heijn filialen in Nederland en België! Is er geen AH bij jou in de buurt, dan kan je de granola ook gewoon bestellen in de webshop van BioToday.

Wat zit er dan in die geweldige granola

De combinatie van zoete banaan, kruidige kaneel en een vleugje vanille is onweerstaanbaar. De granola is gemaakt op basis van viergranenvlokken. Dis is aangevuld met gedroogde zachte stukjes banaan, dadel, sultana, goji, zonnebloempit en natuurlijk kaneel

Jij kan het winnen!

En dan nog iets leuks, ik mag 5 dozen bananenbrood granola weggeven. Het enige wat jij daar even voor moet doen is het volgende:

* Extra kans maken? Meld je dan aan voor de healthyfoodlove nieuwsbrief (rechtsonder op de website).

Laat je hieronder even weten of je meedoet (of via instagram/facebook)?

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt via instagram, de winnaars zijn: Franka, Janneke, Karen, Kirsten en Maartje. Gefeliciteerd meiden!

Enjoy!

* Uitgelichte afbeelding is afkomstig van biotoday.nl

10 reacties op “Bananenbrood Granola | Winactie (gesloten)

  1. Merel zegt:

    Aaaah daar is ie dan!! Wat leuk lieverd, ik ga vandaag alvast een kijkje nemen in de ah. Natuurlijk wil ik ook graag zo’n doos winnen, maar gun het andere ook heel erg. Super leuk! Liefs, Merel

  2. Nathalie zegt:

    Hmm, kLiNkt alvast super lekker!! ? DEze zou ik zeker eens willen proeven! En als dat een gewonnen doos is, dan zou het nog 10x beter smaken! Toffe actie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.