Keuken apparatuur – Mijn wishlist

keuken apparatuur

We hebben allemaal wel van die mooie wensenlijstjes van spullen die we graag zouden willen hebben, ja toch? Ik heb dat ook.. Er zijn nog drie apparaten die ik graag aan mijn assortiment toe zou willen voegen. Welke apparaten dat zijn laat ik je deze keer zien.

Met stip op nummer 1 staat de Kenwood K-mix keukenmachine!

Mijn handmixer heeft het af en toe echt behoorlijk zwaar en dan denk ik steeds dat ‘ie nog eens mee gaat stoppen. Het is dat het meer dan een paar euro kost maar anders stond deze mooie vriend allang bij mij op het aanrecht. De kMix is functioneel en nog mooi ook, dit is toch een pronkstuk in je keuken?

Op nummer 2 een super handig ding, een wafelijzer.

Steeds vaker zie ik van die heerlijke wafel recepten voorbij komen en dan moet ik eerlijk bekennen, ik heb er geen. Als foodie kan je toch eigenlijk niet leven zonder wafelijzer? De meest lekkere ontbijtjes zijn te maken met dit apparaat, wie weet kan ik deze wel voor mijn verjaardag vragen!

En op nummer, want ja, hoe fijn zou het zijn om je eigen sapjes te kunnen maken: de sapcentrifuge.

Echt gezond leven en sap uit een pak drinken gaat eigenlijk niet. Hoe gaaf is het dan om gewoon je eigen sappen te kunnen maken, ik denk dat dit mooie apparaat echt bijdraagt aan een betere gezondheid.

Wat is jouw favoriete keukenapparaat en welke staat absoluut nog op jouw wishlist? Ik ben heel benieuwd.

Enjoy!

Een reactie op “Keuken apparatuur – Mijn wishlist

  1. Rowan zegt:

    Wat een leuk lijstje! Ik droom al een tijdje over de kitchenaid keukenmachine, wauw wat is dat ding mooi! Maar ook ZO duur! Deze van Kenwood ziet er ook mooi uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.