Review: Super snelle smoothies met JuiceJunkies

juicejunkies

Je kent het wel, weinig tijd en toch gezond willen leven. Hoe dan? Dat vraag ik mezelf ook wel eens af. JuiceJunkies.nl benaderde mij met de vraag of ik hun smoothies wilde proberen. Gewoon vers fruit en groente, diepgevroren in een zakje, die hoef je alleen nog te mixen. That’s it!

Wat is het precies?

Kevin, Kelly en Nina hadden een goed idee. Ze wilden hun leven beteren en besloten elke dag een smoothie te drinken. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn en dus bedachten ze een plan. Ze startten JuiceJunkies, een online shop die mixen voor smoothies verkoopt, diepgevroren in zakjes verpakt.

Maar de smoothiezakjes zijn natuurlijk niet zomaar bij elkaar geraapte restjes fruit, nee. Elk zakje is volgestopt met de beste combi aan fruit, groente en eiwitten. Elke smoothie is dus een bron van natuurlijke vitaminen, vezels, mineralen, fytochemicaliën en antioxidanten.

Hoe werkt het?

Nou, heel simpel. Ik plaatste mijn bestelling voor een JuiceJunkies box met 9 smoothies en stelde een aflevertijd in die mij het beste uitkwam. De smoothies werden in een koelwagen bij mij aan de deur afgeleverd en het proeven  kon beginnen.

Dit is wat JuiceJunkies zelf zegt over de smoothies

”Onze ready-to-blend smoothies bestaan uit voorgesneden BIO fruit. Door de IQF technologie optimaal behoud van vitaminen, voedingsstoffen en structuur en lange houdbaarheid. 1 zakje is de perfectie portie voor een smoothie waardoor geen verspilling meer. Binnen no time je favoriete smoothie. Geen gedoe meer. Echt fruit, voorgesneden, perfecte portie, geen afval, geen verspilling.”

De smoothie box met 9 smoothies kost 24,95. Dit houdt in dat je voor 2,15 een smoothie van 350 ml hebt, dit is eigenlijk niet heel voordelig maar hierdoor heb je geen verspilling en hoef je niet te denken over goede combi’s.

Je kan zelf ook makkelijk je favoriete smaak toevoegen aan de smoothies, houd jij bijvoorbeeld van een dikke vullende smoothie, combineer dan het fruit met Griekse yoghurt.

Dit vind ik er van

Ik vind de smoothies heel verrassend. Er is met zorg nagedacht over de combinaties en dat merk je. Zelf ben ik niet echt weg van munt in smoothies maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. De smoothies zijn vers en echt diepgevoren wanneer ze langs gebracht worden, dat vind ik zelf heel fijn. Je kan ze dan bijvoorbeeld ook nog even in de vriezer bewaren. Wel vind ik de smoothies behoorlijk prijzig, ik kan meerdere smoothies maken wanneer ik zelf ingrediënten koop, maar dan komt het natuurlijk wel voor dat ik iets weg moet gooien wat ik persoonlijk zonde vind.

Al met al is het dus wel superhandig dat deze vitamientjes gewoon aan je deur afgeleverd worden, ik zeg, doen!

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.