Jullie weten natuurlijk al lang dat ik echt een mega grote granola fan ben. Elke week maak ik een plaat vol granola zodat ik nooit mis grijp. Deze pindakaas granola is heel lekker en niet moeilijk om te maken. Klaar? Bakken maar.
Benodigheden voor een grote pot pindakaas granola
- 200 gr havermout
- 100 gr gemengde noten (ongezouten)
- 2 el pindakaas
- 3 el kokosolie
- 3 el agavesiroop (of honing/ahornsiroop)
- 2 tl kaneel
- snufje zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat met bakpapier.
- Smelt de kokosolie samen met de agavesiroop, pindakaas en kaneel.
- Meng daarna alles goed door elkaar.
- Verspreid met je vinger de granola goed over de bakplaat en bak het geheel in ongeveer 25 tot 30 minuutjes goudbruin.
- Meng de granola half in de baktijd nog even met goed door elkaar (pas op, het is heet).
Heb je deze pindakaas versie inmiddels gemaakt en wil je nog veel meer granola maken? Kijk dan eens snel eens bij al deze lekkere granola variaties, stuk voor stuk heel favoriet hier.
Enjoy!
Lekker! Moet er echt een banaan door heen? Dit staat niet bij de ingrediënten?
Ohh, dat was een foutje. Heb het meteen aangepast! Excuses.
Pingback: Cranberry saus / compote - healthyfoodlove
Pingback: Onze vijf favoriete pindakaas recepten | De Pindakaaswinkel
Oooh hier word ik zo gelukkig van. Vanmiddag maken!
Leuk leuk!!!
Kleine update: er komt net een tweede lading uit de oven.. Zegt genoeg. 🙂
Top!!! Ik maak het ook echt wekelijks, zo lekker 🙂
Pingback: De 5 lekkerste recepten met pindakaas - healthyfoodlove
Pingback: Onze vijf favoriete pindakaas recepten – De Pindakaaswinkel