Sinter-chocomelk met pepernotenroom

chocomelk

We zijn al weer in de buurt van 5 december en dat betekend dat we nog maar eens een laatste sinterklaas receptje gaan maken. Deze warme chocomelk, afgetopt met een heerlijke laag pepernoten room is echt een genietmoment.

Benodigdheden voor twee glazen sinter-chocomelk

  • 150 ml (plantaardige) melk
  • 2 el cacao
  • 1 el agavesiroop
  • 60 gr mascarpone
  • handje pepernoten
  • speculaaskruiden

Bereidingswijze

  1. Mix de mascarpone met speculaaskruiden en (gehakte) pepernoten.
  2. Verwarm een klein beetje melk en meng daarna de cacao en agavesiroop door de melk.
  3. Schuim daarna de rest van de melk op en verdeel dit over twee glazen, giet in elk glas de helft van het chocomengsel.
  4. Lepel de mascarpone room over de chocolade melk, garneer eventueel met wat extra pepernoten en geniet!

chocomelk

Ben jij niet zo’n choco fan? Probeer dan bijvoorbeeld eens deze onwijs lekkere pumpkin spice latte, ook een genietmomentje tijdens deze koude dagen.

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *