Speculaas triffle

speculaas triffle

Als je van speciale ontbijtjes of toetjes houdt, dan heb ik nu iets lekkers voor jou klaar staan. Wil jij deze makkelijke gezonde triffle maken? Deze overheerlijke aardbei speculaas triffle zijn echt waanzinnig lekker. En daarbij ook nog eens goed voor je,Ā gemaakt met OptimelĀ yoghurt, volkoren koekjes en vers fruit!

Zien ze er trouwens niet fantastisch uit?! Zou jij dit wel willen proberen?

speculaas triffle

Speculaas triffle

Lekker als dessert maar ook perfect als ontbijt. Ga jij deze speculaas triffle proberen?
Gang: Dessert
Keuken: Nederlands
Trefwoord: Kerst, Optimel, Speculaas, Triffle, Yoghurt
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

  • 450 gr Optimel Magere Griekse yoghurt Speculaas
  • 6 volkoren koekjes of restant kruidnoten
  • 4 aardbeien
  • Garnering: kaneel stokjes speculaaskruiden, anijs o.i.d.

Instructies

  • Verkruimel de koek en verdeel dit over de bodem van twee mooie glazen.
  • Schep twee eetlepels yoghurt over de bodem en verdeel hier vervolgens een laagje fruit overheen.
  • Sprenkel wat koekkruimels over het fruit en verdeel nogmaals twee eetlepels yoghurt over de glazen.
  • Top het geheel af met wat koekkruimels, fruit en kruiden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @healthyfoodlove.nl of tag #healthyfoodlovenl!

Ik maakte in dit recept gebruik van de Griekse yoghurt met speculaassmaak. Gewoon verkrijgbaar bij de Appie!

Op zoek naar meer lekkere dessert recepten zoals deze speculaas triffle? Neem dan even een kijkje op deze pagina, er zit vast iets voor je tussen!

Enjoy!

3 reacties op “Speculaas triffle

  1. tina zegt:

    looks amazing! I love sweets so much! but I’m afraid it has too many calories šŸ™ I’m trying to lose weight ! but since I use the Fitatu app I’m not gaining weight šŸ˜€ it helps me keep my weight, really!! try it5 stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *






This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.