Sterk en gezond haar/nagels door het drinken van thee?

Sterk en gezond haar/nagels

Wat dacht je toen je de titel las? Dit kan niet waar zijn? Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij het lezen van de omschrijving van de ”Picture perfect” thee ook wel even mijn twijfels had. Ik heb de afgelopen weken 2 maal daags de beauty thee gedronken en laat je nu weten wat ik er van denk en of het ook daadwerkelijk meegeholpen heeft aan het verbeteren van mijn haar en nagel sterkte.

Wat is het voor thee?

Deze thee blend bestaat voornamelijk uit groene thee, een soort die op dit moment echt onwijs populair is. Tastea zegt het volgende over de ”Picture perfect” beauty thee:

Droom jij van sterke en gezonde haren en nagels? Wil jij rimpels bestrijden door de aanmaak van collageen te stimuleren? Vind jij de acné inmiddels toch wel heel vervelend worden? Dan kan de Picture Perfect thee blend uitkomst bieden. Deze thee is zo samengesteld dat het dé ultieme beautythee is.

Waar kan Picture Perfect bij ondersteunen?
  • Bevordert de groei van gezonde haren en nagels
  • Bevordert de aanmaak van collageen
  • Verminderen van huidontstekingen zoals acné

Sterk en gezond haar/nagels

Werkt het ook echt?

Daar kan ik kort over zijn, ”ik durf het je niet te zeggen”. Afgelopen tijd heb ik heel veel last van een onrustige uit en mijn nagels heb ik voor het eerst van mijn leven iets langer dan normaal. Een goed oordeel kan ik dus eigenlijk niet geven. Het is namelijk zo dat mijn huid (in mijn gezicht) de afgelopen maand wel degelijk verbeterd is maar of dit daadwerkelijk aan de thee te danken is, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat de thee 100% natuurlijk is. Met alleen maar fijne ingrediënten (Green tea China Sencha, green tea China Jasmine, lemongrass, natural flavouring, raspberry, jasmine petals, China Jasmine Dragon Pearls, passionflower herb, bamboo leaves) voelt het gewoon onwijs goed om dit te drinken.

Raad ik het je aan? Dat zeker! De thee bevat chinese groene thee, jasmijn en citroen gras en heeft daardoor een onwijs frisse smaak. Zelfs voor de warme zomermaanden is deze thee ideaal.

Jij kan het ook proberen!

Met de code healthyfoodlove10 krijg jij namelijk 10% korting op alle Tastea producten (m.u.v. de package deals, gezien dit al super aanbiedingen zijn). De code is geldig t/m 11 augustus 2017!

De beauty thee die ik geprobeerd hebt kost per verpakking (een mooie pot) €35,95 en dan heb je 125 gram van deze natuurlijke theeblend. Tastea geeft aan dat je 2,5 gram per beker gebruikt en dat betekent dat je 50 bekers thee kan nuttigen (ik haal er zelf meer dan 50 bekers uit). Dat wordt genieten!

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review.

Enjoy!

2 reacties op “Sterk en gezond haar/nagels door het drinken van thee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.