De thee van Merel | Simplici-Tea

Simplici-Tea

Jullie kennen haar vast allang, maar laten we beginnen bij het begin. Merel is mijn mede-foodie, jong, gepassioneerd en een zwak voor lekkere theesoorten. Afgelopen weken was zij druk bezig met het opzetten van haar eigen webshop, waar ze de lekkerste en vooral ook beste thee blends verkoopt. Dat is haar gelukt en hoe!?

Afgelopen week ontving ik mijn eerste pakketje van simplici-tea.eu door de brievenbus en daar moet ik jullie natuurlijk even iets meer over vertellen.

Simplici-Tea Boost

Ik dronk behoorlijk wat koppen thee en ik moet eerlijk toegeven dat ‘Boost’ hier favoriet is. Dit is een blend met de volgende ingrediënten: Kurkuma, gember, kaneel, kardemom, zwarte peper, sinaasappelschil en natuurlijke sinaasappel aroma. Een warme maar vooral krachtige thee blend, die je inderdaad een boost geeft, niet alleen tijdens het drinken maar ook daarna.

Simplici-Tea Shine

Daarnaast dronk ik ook van de theeblend ‘Shine’ en zeg nou zelf, wie wil er nu niet ”Shinen” Deze blend bevat groene thee, gember, munt, goudsbloem, citroengras en citroenschil. Een geweldige frisse combi die het begin van je dag meteen een boost geeft.

Wat ik er van vind

Simplici-Tea

Ik heb al behoorlijk wat thee variaties geproefd en verschillende merken mogen beleven. Maar ik moet zeggen (niet alleen omdat ik Merel echt graag mag) dat deze thee mij echt een goed gevoel geeft. De smaken zijn puur en de geur alleen al zorgt voor een unieke beleving. Ik ben fan!

Natuurlijk heeft Merel in haar webshop Simplici-tea.eu nog veel meer lekkere thee blends, ik raad je dan ook zeker aan om snel even een kijkje te nemen.

Ps: Als je vandaag nog besteld dan ontvang je met de code SIMPLICI-TEA 10% korting op je bestelling.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.