3 vragen die mij vaak gesteld worden (+ antwoorden)

Deze keer een heel andere blog dan anders. Ik beantwoord drie vragen die ik heel vaak te horen krijg als het over healthyfoodlove.nl gaat. Ben jij benieuwd, wat ik wel en niet mag eten? Of vraag jij je ook wel eens af of ik al die baksels zelf opeet (en waarom ik dan nog niet vierkant ben)? Of denk je wel eens, ‘’die Anne loopt over van inspiratie, hoe doet ze dat toch’’? Lees dan snel verder want vandaag heb ik het allemaal zwart op wit voor jullie uitgetypt.

Mag je dit of dat wel eten?

Ik mag alles! Er is niemand die tegen mij kan zeggen; ‘’dit of dat mag je niet eten’’. Maar eerlijk is eerlijk, ik eet niet alles. Ik heb er voor gekozen (mede door gezondheidsproblemen) de geraffineerde suikers in voeding zoveel mogelijk te mijden en dat bevalt mij echt goed! Het suikervrije (ik weet het, ik eet niet volledig suikervrij want fruit bevat ook suikers maar ik bedoel natuurlijk vrij van geraffineerde suiker) leven heeft mij ook veel nieuws gebracht, bijvoorbeeld mijn blog, een nieuwe hobby en ik heb ontzettend veel nieuwe inspirerende mensen leren kennen!

Waar haal je al die ideeën en inspiratie vandaan?

Overal.. Oude recepten, Pinterest, supermarktmagazines, andere bloggers, brainstormsessies, koffiesessies met vrienden of familie. Mijn hoofd lijkt tegenwoordig gewoon in recepten te denken, al bij de start van een nieuw seizoen beginnen mijn hersenen te kraken en reuk ik de ingrediënten al waar ik mee aan de slag wil.

Gezonde choco muffins (paleo)

Eet je echt alles zelf op?

Ja en nee. Ik eet heel veel zelf op (een gelukje dat ik nog niet uit m’n voegen geknapt ben), maar ik deel ook veel met anderen. Mijn familie staat altijd open voor een proefsessie dus ik hoef eigenlijk nooit bang te zijn dat iets niet op komt. Ook krijg ik steeds vaker de vraag of ik voor een feestje, verjaardag of gewoon voorbij de koffie iets lekkers wil maken, dit is voor mij dubbel leuk want hoeveel te meer mensen genieten van de baksels zoveel te meer geniet ik van het verzinnen en bakken van de recepten.

Heb jij nu nog hele prangende vragen voor mij? Stel ze hieronder in de comments en wie weet maak ik dan nog wel een blogpost met jullie vragen.

Enjoy!

15 reacties op “3 vragen die mij vaak gesteld worden (+ antwoorden)

 1. sammie zegt:

  Leuk om wat meer te weten te komen. Ik eet mijn baksels niet helemaal zelf of, dat zou niet goed voor me zijn haha. Ik neem ze meestal mee naar het werk en deel ze daar uit.

 2. Janine zegt:

  Ik zou echt ontzettend dik worden als ik alles wat je maakte na deed haha, wat ben ik blij dat ik geen foodblogger ben. Ik vind het trouwens echt super goed van je dat je altijd zo veel leuke en nieuwe recepten bedenkt! ik zou het niet kunnen, ik kom niet verder dan kip uit de oven met een braadzak haha

  • Anne zegt:

   Ik kan volgens mij niet eens kip uit een braadzak maken, dus 1-0 voor jou! Dankjewel voor de complimenten Janine, zo is ieder goed in wat hij/zij doet toch (jij maakt altijd zulke fantastische foto’s)?

 3. Marike zegt:

  Hi Anne, wat leuk om te lezen zeg! Deze blogjes inspireren mij ook weer! Heel herkenbaar overigens!
  Ik geniet ook zelf van de baksels maar deze deel ik ook uit. Het mooiste vind ik om mensen blij te maken met een puntje taart! Dat geeft energie!

  Liefs,
  Marike

  • Anne zegt:

   Het scheelt dat ik daar geen aanleg voor heb denk ik, eet gemiddeld twee keer zoveel als anderen om mij heen en ik blijf zoals ik ben. Dat is toch eigenlijk ook wel een beetje gek? Dankjewel voor het compliment Lisa!

 4. Corina zegt:

  Hey, Wat n leuke en lekkere recepten maak jij! Wat een inspiratie heb ik gekregen om aan de bak te gaan met bakken?
  Het vijgentaartje ga ik snel maken.
  Groetjes Corina

  • Anne zegt:

   Aw, super aardig! Dankjewel Corina, ik ben heel benieuwd wat je van het vijgentaartje vindt, hier is ‘ie inmiddels dubbel en dwars goed gekeurd 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.