Win een High Tea met de Hello Fresh vriendinnentest

Je kent het vast en zeker, de Hello Fresh box staat tegenwoordig al bij ontzettend veel gezinnen in de keuken. Heb jij de box nog niet thuis staan dan heb je vast al eens een gesprekje gevoerd met een van de Hello Fresh medewerkers in de stad.

Voor ieder wat wils

Ik ben zelf best goed in het bakken van zoetigheid (dat mag ik wel zeggen toch?) maar koken is niet mijn sterkste punt en dan is Hello Fresh wel echt een uitkomst. Ook wanneer je eens met vriendinnen of familie wil gaan eten, liever vegetarische gerechten maakt of wanneer je gewoon alleen gaat eten heeft Hello fresh de perfecte oplossing met hun op maat gemaakte boxen.

Korting en kans maken op een high tea!

Daarbij heb ik nu supergoed nieuws, wil jij gebruik maken van deze super gevarieerde en gezonde maaltijdboxen met korting? Vul dan de vriendinnentest in en ontvang direct €25 korting (dan kost ‘ie nog maar €19, dat is best voordelig voor een week gezond dineren) op jouw maaltijd box en je maakt ook nog eens kans op een high tea samen met jouw beste vriendinnen, hoe gaaf is dat?

Zo kan je winnen

Nog even voor de duidelijkheid.. Jij wilt natuurlijk kans maken op de high tea, dat doe door op de onderstaande afbeelding te klikken, je wordt dan direct doorgestuurd naar de vriendinnentest.

PS: De test duurt niet langer dan 2 minuutjes, dat gaat wel lukken toch?

hello fresh

* Deze actie loopt tot eind juni, daarna worden de winnaars bekend gemaakt! 

Enjoy!

22 reacties op “Win een High Tea met de Hello Fresh vriendinnentest

 1. merel zegt:

  Vind Hello Fresh idd een handig concept voor als je weinig tijd hebt voor boodschappen of niet veel inspiratie. We hebben zelf geen boxen, maar als ik jonger was en fulltime zou werken dan zeker wel. Leuke actie!

 2. Kirsten zegt:

  Wat een leuke kans, zeg! Mijn vriend vind het alleen wat aan de dure kant, dus voor nu laat ik hem ook nog aan me voorbij gaan. Maar een actie voor, zeg, een jaar lang gratis Hello Fresh zou ik dan weer niet overslaan haha 😛

  • Anne zegt:

   Dat snap ik wel hoor Kirsten, al krijg je nu wel een korting van 25 euro op je eerste bestelling en dan valt de prijs echt heel erg mee!

 3. Eline zegt:

  Leuke high tea winactie! Helaas ben ik niet zo’n fan van HelloFresh, ik kies graag zelf wat er op mijn weekmenu komt. Ik vind het ook niet zo goedkoop. We hebben een gelijkaardige box (Smartmat) uitgetest toen ik terug thuis was na mijn bevalling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.