Search

Win een High Tea met de Hello Fresh vriendinnentest

Je kent het vast en zeker, de Hello Fresh box staat tegenwoordig al bij ontzettend veel gezinnen in de keuken. Heb jij de box nog niet thuis staan dan heb je vast al eens een gesprekje gevoerd met een van de Hello Fresh medewerkers in de stad.

Voor ieder wat wils

Ik ben zelf best goed in het bakken van zoetigheid (dat mag ik wel zeggen toch?) maar koken is niet mijn sterkste punt en dan is Hello Fresh wel echt een uitkomst. Ook wanneer je eens met vriendinnen of familie wil gaan eten, liever vegetarische gerechten maakt of wanneer je gewoon alleen gaat eten heeft Hello fresh de perfecte oplossing met hun op maat gemaakte boxen.

Korting en kans maken op een high tea!

Daarbij heb ik nu supergoed nieuws, wil jij gebruik maken van deze super gevarieerde en gezonde maaltijdboxen met korting? Vul dan de vriendinnentest in en ontvang direct €25 korting (dan kost ‘ie nog maar €19, dat is best voordelig voor een week gezond dineren) op jouw maaltijd box en je maakt ook nog eens kans op een high tea samen met jouw beste vriendinnen, hoe gaaf is dat?

Zo kan je winnen

Nog even voor de duidelijkheid.. Jij wilt natuurlijk kans maken op de high tea, dat doe door op de onderstaande afbeelding te klikken, je wordt dan direct doorgestuurd naar de vriendinnentest.

PS: De test duurt niet langer dan 2 minuutjes, dat gaat wel lukken toch?

hello fresh

* Deze actie loopt tot eind juni, daarna worden de winnaars bekend gemaakt! 

Enjoy!

21 comments

 • hillybillybeauty

  Ik sla deze even over. Maar leuk idee! Ik ben zelf ooit geabonneerd geweest op Hello Fresh, maar het werd mij te duur Succes voor degene die meedoen!

  8 mei 2017 at 09:07
 • Beau Bewust

  Wat een leuke actie. Ik doe mee! 🙂

  8 mei 2017 at 09:45
 • Carlijn

  Leuke actie zeg! Ook ik sla even over, maar hello fresh heeft ontzettend lekkere en gezonde maaltijden, weet ik uit ervaring!

  8 mei 2017 at 10:19
 • lauramariskadegraaf

  Wat een leuke winactie, ik gun het een ander meer dan dat ik het win 🙂

  8 mei 2017 at 10:54
 • Amy

  Wat een leuke actie! Het is altijd tof om een high tea te doen met vriendinnen.

  8 mei 2017 at 11:06
 • Madelon

  Ik sla even over, wel een leuke actie hoor. Succes voor degenen die mee doen

  8 mei 2017 at 11:13
 • laura | It's a food life

  Leuke actie! Ik doe deze keer even niet mee 😉 liefs!

  8 mei 2017 at 12:02
 • Emmy

  Leuke Actie! Zal hem doorsturen naar iemand die dat graag wil winnen

  8 mei 2017 at 12:45
 • merel

  Vind Hello Fresh idd een handig concept voor als je weinig tijd hebt voor boodschappen of niet veel inspiratie. We hebben zelf geen boxen, maar als ik jonger was en fulltime zou werken dan zeker wel. Leuke actie!

  8 mei 2017 at 13:14
 • Astrid

  Ik ben ook een tijd lid geweest maar vond een maaltijd toch te vaak niet lekker genoeg…

  8 mei 2017 at 14:09
 • Rachel

  Wat super leuk zeg! ik woon alleen nog thuis dus met boodschappen is dit een beetje lastig

  8 mei 2017 at 14:19
 • Kirsten

  Wat een leuke kans, zeg! Mijn vriend vind het alleen wat aan de dure kant, dus voor nu laat ik hem ook nog aan me voorbij gaan. Maar een actie voor, zeg, een jaar lang gratis Hello Fresh zou ik dan weer niet overslaan haha 😛

  8 mei 2017 at 14:42
 • Eline

  Leuke high tea winactie! Helaas ben ik niet zo’n fan van HelloFresh, ik kies graag zelf wat er op mijn weekmenu komt. Ik vind het ook niet zo goedkoop. We hebben een gelijkaardige box (Smartmat) uitgetest toen ik terug thuis was na mijn bevalling.

  8 mei 2017 at 16:31
 • Manon

  Ik ben bekend met Hello Fresh en ik vind het een leuk concept. De actie is leuk maar ik sla even over.

  8 mei 2017 at 17:28
 • Elles

  Heel erg leuk! Ik ga snel eventjes kijken!
  Liefs,
  Elles

  8 mei 2017 at 19:45
 • Roelina

  Grappig, ik ken Hello Fresh inderdaad. Maar heb er nog nooit echt kennis meegemaakt.

  8 mei 2017 at 22:33
 • kim

  Ahh super gaaf!!!! Ik ga je linkje even opslaan. Dan doe ik morgen de vriendinnen test

  8 mei 2017 at 22:40
 • Bianca

  het concept Klinkt erg leuk! Ik doe alleen zelf niet mee x

  9 mei 2017 at 07:00
 • Nathalie - Volgmama

  Wat een leuke actie van hello fresh. Ik ga meteen even kijken. High tea-en is zo leuk!

  9 mei 2017 at 08:47

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.