3 x gezond ijsjes eten want het is lente!

gezond ijs

Het is al super mooi weer en dat alleen al vind ik een geweldige goede reden om zelf gezond ijs te maken. Helemaal niet moeilijk en je kan het in alle smaken maken die jij lekker vindt.

3 recepten voor gezond ijs

Recept nr. 1: Super snel banaanijs met rood fruit

banaan ijs

Verfrissend, lekker, zoet en feestelijk, dat zijn de woorden die deze traktatie precies omschrijven. Op zoek naar een gezond en verfrissend tussendoortje, dan raad ik je deze zeker aan!

Recept nr. 2: Meloen ijs

meloen ijs

Is meloen jouw absolute favoriet tijdens de warme dagen, dan moet je deze echt eens proberen. De frisse smaak van meloen geeft dit ijsje een extra boos, geniet er van!

Recept nr. 3: Easy peasy aardbei ijs

aardbei ijs

Last but not least, aardbei ijs. De makkelijkste en ik kan bijna wel zeggen, de lekkerste! In een handomdraai tover je dit heerlijke romige goedje op tafel om samen met andere lieve mensen van te genieten.

Maak jij ook wel eens zelf je eigen ijsjes, of heb je al een van de bovenstaande receptjes geprobeerd? Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt. Laat je het even weten?

Enjoy!

9 reacties op “3 x gezond ijsjes eten want het is lente!

  1. Roos zegt:

    Hmm, ik ben benieuwd naar het meloenijs! In de zomer doe ik vaak yoghurt met fruit in ijsvormpjes en die vries ik in. Maar dit lijkt mij ook erg lekker en zeker het proberen waard 🙂

  2. Renske zegt:

    Jaaaaa, ijs! Wat een heerlijke receptjes ook. Zelf heb ik ooit een keer een ijstaart gemaakt met pistache en frambozen. Zálig! 🙂 Ik ga deze receptjes bewaren, jammie.

  3. Pingback: Lieke's yoghurtijs met pure chocolade | Winactie - healthyfoodlove

  4. Pingback: Meloen ijs - healthyfoodlove

  5. Pingback: 3x - Wat je kan doen met een watermeloen - healthyfoodlove

  6. Pingback: Easy peasy nicecream - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.