Amandel bessen mugcake

mugcake

Ik heb het jullie al vaker gezegd, ik ben niet zo iemand die elke ochtend kan starten met een broodje pindakaas. Ik houd van variatie en probeer steeds weer iets anders uit. Eerder maakte ik al een een mega lekker appeltaart mugcake en op dat recept heb ik nu een nieuwe variatie bedacht.

Benodigdheden voor twee amandel bessen mugcakes

  • 50 gr amandelmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl speculaaskruiden
  • 1 ei
  • 1 a 2 medjoul dadels
  • handje blauwe bessen

Bereidingswijze

  1. Verwarm eerst de oven voor op 180 graden en vet twee ovenvaste schaaltjes of mokken in met (kokos)olie.
  2. Meng alle ingredi├źnten (behalve de blauwe bessen en medjoul dadels) door elkaar tot een los beslag.
  3. Snijd de dadels in kleine stukjes en verdeel deze samen met de blauwe bessen door het beslag.
  4. Verdeel het beslag over de twee mokken en zet deze voor ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Heb jij genoten van deze heerlijke mugcake, probeer dan ook eens de appeltaart variant.

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *