3x last minute paasrecepten

paasrecepten

Wil jij ook nog even een lekker gezond pronkstuk op tafel toveren met de paasdagen maar heb je geen idee wat het moet worden? Probeer dan eens één van deze top recepten. Ik heb speciaal voor jou een inspiratie post gemaakt zodat je jouw familie zonder al te veel tijd alsnog kan imponeren met wat paas lekkers.

Paasrecept 1: Vanille choco kwarktaart

Vanille choco kwarktaart

Met een heerlijke zoete dadelbodem en een rijke laag kwark is dit de perfecte taart voor jou (als sporter, levensgenieter maar ook gewoon jij zoals je bent). Niet zo lang geleden maakte ik deze taart met yoghurt, speciaal voor Gabriella. Deze was zo lekker dat ik het niet kon laten om er nog één te maken, maar dan wel net iets anders als de vorige natuurlijk.

Paasrecept 2: Carrotcake met cheesecake topping

carrotcake met cheescake topping

Deze raad ik je zeker aan om eens te proberen. Deze carrotcake met cheesecaketopping is makkelijk om te maken en nog mega lekker ook!

Paasrecept 3: Red velvet muffins

Red velvet muffins

Cake gekleurd met bietensap. Een top idee, wat mij betreft. Dit gaf mij gelijk inspiratie voor deze red velvet muffins. Lekker, niet ongezond en met een verrassend effect.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en eigenlijk wil ik je ook nog iets vragen. Wat is jou favo paasrecept? En waarom is dat zo? Ik ben heel benieuwd..

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.