Anne in de top 3 van de BioToday product challenge

Bananenbrood, granola, healthyfoodlove, recepten, Biotoday product challenge

Hoe gaaf is dit! Zojuist zag ik via een fimpje op facebook dat mijn product “Granola met bananenbroodsmaak” is uitgekozen en dus nu in de top 3 staat van de Biotoday product challenge (een ontzettend gaaf merk voor duurzame, biologische en verantwoorde producten). Ik ben echt helemaal flabbergasted van dit geweldige nieuws maar ik ben er natuurlijk nog niet. Daarom wil ik jullie vragen als je wilt om met 1 klik op je muis je stem uit te brengen op mij en mijn product.

Heb ik je nog niet overtuigd en denk je dat ik een grapje maak? In het onderstaande filmpje zie je dat het toch echt zo is en verteld Isabel van de hippe vegetariër wie de kansmaker zijn! Stem jij op mij?

Dit zij de jury over de ideeën en de kanshebbers

Het was niet gemakkelijk om samen met de CEO van BioToday, de kwaliteitspecialist, de New Product Developer en Ralph Geerts van RAVANELLO tot een unaniem besluit te komen met zóveel inspirerende inzendingen. Maar we zijn eruit gekomen! En wel met de volgende richtlijnen waarbinnen het product verwezenlijkt moet kunnen worden:

  • Het product past bij het merk en de doelgroep van BioToday
  • Het product bestaat nog niet als zodanig binnen het assortiment van BioToday
  • Het product moet lekker zijn (!)
  • Het product kan gerealiseerd worden vrij van toegevoegde geraffineerde suikers
  • Het product is haalbaar en realiseer om te maken
  • Het product moet passen binnen de huidige trends

Ik wil iedereen die meegedaan heeft en goede ideeën heeft ingestuurd ontzettend bedanken. BioToday en ik zijn vereerd met zoveel inzendingen en leuke reacties! Maar we moesten er 3 selecteren..

Met veel plezier maak ik bekend dat dit de top 3 is die nog steeds kans maakt om opgenomen te worden in het assortiment van BioToday én om die mooie prijs te winnen van BioToday producten voor een half jaar ter waarde van 500 euro!

  • Anne met haar granola met bananenbrood-smaak*
  • Inge met haar herfstige pumpkin spice spread
  • Suzan met haar verantwoorde noodles to go

Hier kun je het recept voor een super lekkere zelfgemaakte granola met bananenbroodsmaak vinden.

Zo kun je stemmen op jou favoriet in de Biotoday product challenge

Wanneer je hier klikt kun je met een simpele handeling op mijn granola met bananenbrood smaak in de Biotoday product challenge stemmen en ik zou jullie daar natuurlijk heel erg dankbaar voor zijn. Dus lieve mensen, alvast vriendelijk bedankt voor je stem en wie weet kan jij binnenkort gewoon granola met bananenbrood smaak bij jou supermarkt kopen!

 

pick-your-favorite

Nogmaals.. Dankjewel ♥

7 reacties op “Anne in de top 3 van de BioToday product challenge

  1. Pingback: Winactie + Lancering nieuwe granola en ''Meet the bloggers'' - healthyfoodlove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.