De 3 meest bekeken recepten op healthyfoodlove.nl

Inmiddels ben ik al een aardig tijdje actief op healthyfoodlove en bedacht ik me dat het wel eens leuk zou zijn om een overzichtje te delen van de recepten die het meest bekeken zijn sinds februari (toen ben ik immers gestart). Soms denk ik, wanneer ik een recept maak; ”Dit is het helemaal, dit gaat aanslaan, dat kan niet anders”.. En dan blijkt het tegenovergestelde, misschien als ik jullie de geur van mijn versgebakken worteltaart liet ruiken dat het anders zou zijn.. Maar ik kan jullie alleen de recepten en foto’s laten zien en natuurlijk niet het eindresultaat laten proeven. Andere baksels waarvan ik vind dat de foto’s nou niet echt het beste resultaat weergeven vallen helemaal in goede aarde. Ach ja, genoeg gepraat, hier de favoriete recepten van de jullie als healthyfoodlove volgers!

1. Cheesecake met kwark

cheesecake

Met stip op nummer 1, de cheesecake gemaakt van kwark en ik geef jullie groot gelijk! Het is een toppertje, verantwoord en heel erg lekker! Eigenlijk was dit de eerste gebakken kwarktaart die ik maakte en het was ook nog meteen een groot succes.

2. Suikervrije blauwe bessen jam

aang.DSC02350

Op nummer twee, zelfgemaakte blauwe bessen jam. Ook super lekker wanneer je de bessen vervangt voor bijvoorbeeld aardbeien of frambozen. Doe eens gek en maak super snel je eigen suikervrije fruitjam!

3. Gezonde raw cheesecake

En als laatste, nummer drie is weer een taart en wat voor een.. Nog een cheesecake, 2 in de top 3 van healthyfoodlove. Deze taart bestaat voor een groot deel uit cashewnoten, niet heel goedkoop maar wel supergoed voor de gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan de gezonde onverzadigde vetzuren die supergoed zijn voor je hart of magnesium voor sterke spieren en zenuwen, dit zijn nog maar een paar van de vele voordelen die het eten van (rauwe) cashewnoten met zich mee brengen.

Ik zie wel een duidelijke voorkeur wat betreft recepten, onze voorkeur gaat uit naar lekkere gezonde taart en dat zien we dan ook het liefst voorbij komen op het web!

Welke van deze drie meest bekeken recepten is jou favoriet?

Enjoy!

10 reacties op “De 3 meest bekeken recepten op healthyfoodlove.nl

  1. Sandra zegt:

    Vind het er alle drie erg lekker uit zien! Vooral die raw cheese cake. 🙂 Heb net even het recept bekeken van die suikervrije jam. Ziet er goed uit! Die onthoud ik. 🙂

  2. Elize zegt:

    De foto van die cheesecake doet het heus 🙂 Lekker! Herkenbaar overigens hoor, dat de recepten waarvan je het niet verwacht, het vaak heel goed doen. Is blijkbaar bij iedereen zo 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.