Cinnamon roll pancakes met kwark en pindakaas

Cinnamon roll pancakes

Een beetje meer tijd over in de ochtend? Ga dan eens voor deze geweldige glutenvrije cinnamon roll pancakes. Geen gekkigheid en gewoon echt te lekker om niet te proberen.

Benodigdheden voor 6-8 kleine cinnamon roll pancakes

  • 50 gr amandelmeel
  • 25 gr kokosmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 tl kaneel
  • 3 eieren
  • 60 ml (plantaardige) melk
  • 1 el agavesiroop
Voor de vulling

* Ik maakte deze keer gebruik van de Coconut/Almond Butter die ik van Pip & Nut toegestuurd kreeg en wat is dat een aanrader zeg. Onwijs smeuïg, echt lekker en zonder palmolie en suiker! Ik zeg: proberen pb-lovers!

Bereidingswijze

  1. Mix eerst alle ingrediënten (behalve die van de vulling) in een blender of mixer tot een mooi beslag.
  2. Verwarm dan een koekenpan met een wat boter of olie en schep hier steeds een grote eetlepel of opscheplepel beslag in.
  3. Bak de onderkant stevig en draai ze dan om.
  4. Stapel de cinnamon roll pancakes op met steeds een lekker schep volle kwark er tussen.
  5. Top als laatste het geheel af met pindakaas.

Cinnamon roll pancakes

Wil jij meer van deze soort heerlijke pancake recepten proberen? Ga dan ook eens voor deze met banaan of wat dacht je van deze, gemaakt van quinoa.

Enjoy!

 

2 reacties op “Cinnamon roll pancakes met kwark en pindakaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *