Pancakes met banaan en havermout

Pancakes, Pannenkoeken, Bananen pannenkoek,

Pancakes, wie kent ze niet. Meestal plat, rond of juist iets dikker maar altijd super lekker. Het is bijna weekend of misschien heb je zelfs vakantie, dus tijd voor een iets uitgebreider ontbijtje. Deze makkelijke pannenkoekjes zijn ideaal als ontbijt maar je kan ze natuurlijk ook gewoon als lunch of tussendoor eten, net wat je wil.

Dit heb je nodig (voor 1 persoon)
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 25 gr havermout
  • 1/2 tl bakpoeder

Optionele garnering: Agavesiroop, ahornsiroop, chocolade, nootjes, kokosrasp etc.

Zo maak je de pancakes met banaan en havermout
  1. Meng alle ingredienten met de hand of in de mixer goed door elkaar
  2. Vet een pan in met  (kokos)olie en bak kleine ronde pannenkoekjes om en om bruin (ik deed steeds 1 ijslepel vol, dan heb je precies een mooi pancake formaat)
  3. Stapel de pannenkoekjes op en strooi/spuit je garnering er overheen en geniet!

aang.DSC03589 aang.DSC03591 aang.DSC03592 aang.DSC03601

Heb jij genoten van deze heerlijke pancakes met banaan en havermout, probeer dan ook eens deze pancakes die ik maakte met boekweitmeel.

Enjoy!

 

11 reacties op “Pancakes met banaan en havermout

  1. Sandra zegt:

    Bananenpannekoeken zijn al-tijd goed! Vooral met frambozen ofzoiets er bij. Ziet er heerlijk uit op de foto’s trouwens. Knorrende maag hier gelijk hoor, haha.

  2. Pingback: Boekweit pannenkoekjes (aanrader!) – healthyfoodlove

  3. Pingback: Kokos-spelt pancakes - healthyfoodlove

  4. Pingback: 3 Recepten om Nationale pannenkoeken dag te vieren - healthyfoodlove

  5. Pingback: Cinnamon roll pancakes met kwark en pindakaas - healthyfoodlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *