Een ontbijtboek met mijn recept!

Quaker ontbijtboek

Afgelopen week was de officiële launch van het Quaker ontbijtboek, dit is niet zomaar wat! Nee, dit is een ontbijtboek met mijn recept er in. Hoe gaaf is dat? De ontbijt taartjes met havermout werden door Quaker uitgekozen voor hun eerste ontbijtboek, boordevol recepten voor alle soorten ontbijtjes die je maar kan bedenken. Een verzameling van allemaal geweldige recepten en dus ook gewoon een echt healthyfoodlove-receptje. Benieuwd?

Tijdens de launch heb ik leuke foto’s gemaakt en ook van het boek en mijn pagina wil ik wat foto’s met jullie delen, kijk je mee?

Quaker ontbijtboek Quaker ontbijtboek

Dit is de amuse van Chickslovefood.nl, zij creëerden een yoghurt ontbijt in een glaasje voor het ontbijtboek. Ontzettend lekker!

Quaker ontbijtboek Quaker ontbijtboek

De 3e gang was een ontbijtje bedacht door Vera Camilla, gewoon een ontbijt dat iedereen lekker zal vinden yoghurt+granola en als topping vers fruit

Quaker ontbijtboek

En dan mijn ontbijtje, zelf bedacht en gewoon door Quaker gekozen voor hun ontbijtboek. Ik ben heel trots!

Quaker ontbijtboek Quaker ontbijtboek Quaker ontbijtboek Quaker ontbijtboek

En natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis!

Benieuwd hoe het ontbijtboek er voor de rest uit ziet?

Wil jij mijn ontbijt uit het ontbijtboek nu ook graag maken? Dat kan, check hier het recept voor de ontbijt cups van havermout met een vrolijke vulling, echt een feestje om te maken en om op te eten!

ontbijt quaker ontbijtboek

Zou jij nu ook graag zo’n ontbijtboek? Op dit moment kan jij je eigen ontbijtboek winnen via de Quaker Facebook en Instagram pagina! Verder zijn alle ontbijtrecepten beschikbaar via de website van Quaker en kan je het ontbijt e-boek downloaden.

Enjoy!

12 reacties op “Een ontbijtboek met mijn recept!

 1. Melle zegt:

  Wat een superleuk recept staat er in het boek. Heb er vooral nog doorheen gebladerd maar de volgende keer ga ik jouw recept opzoeken 🙂 Lijkt me echt lekker! Deze blogpost laat me het event helemaal weer herbeleven. Fijn weekend!

  • Anne zegt:

   Ja toch Melle, ik zie dat fijne roze ontbijtje van jou steeds voorbij schieten in het boek. Super gaaf dat wij gewoon samen in een boek staan toch?

 2. Sandra zegt:

  Wauw wat een eer moet dat zijn, super suuuuper tof! Hoe gaaf is het om dat boek open te slaan en je eigen recept te zien staan? Zo tof! Dat boek lijkt mij trouwens ook erg leuk. Thanks voor de tip van de winactie. 🙂

  • Anne zegt:

   Dankjewel Sandra, en inderdaad.. Dit is echt onwijs gaaf! Het boek is echt een inspiratiebron voor alle soorten ontbijtjes en dat heb ik wel nodig (ander wordt het elke ochtend gewoon een bakje havermout). Doe je mee met de winactie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.