Search
chocolate pastries

Happy crunchy chocolate pastries

Je krijgt straks visite en je heb helemaal nog geen lekker taartje gebakken. Dan heb ik nu een heerlijke oplossing voor je. Deze gebakjes heb je binnen een handomdraai op tafel staan, ze zijn verassend snel klaar en echt heel lekker. Happy crunchy chocolate pastries it is!

Dit is wat je nodig hebt voor 4-5 happy crunchy chocolate pastries

Voor de bodem

  • 2 zelfgemaakte breakfast cookies  (of gewoon een mengsel van dadels en ongezoute noten)
  • 2 medjouldadels
  • scheutje (ongezoete) amandelmelk

Voor de crunchlaag

  • handje gepofte boekweit*

Voor de avocado choco-laag

  • 3 avocado’s
  • 20 ml (ongezoete) amandelmelk
  • 2 a 3 el choco-loco kruiden
  • 50 gr pure chocolade (minimaal 85%)

Zo maak je de happy crunchy chocolate pastries

  1. Zet 4 of 5 mooie glaasjes klaar.
  2. Mix in de blender de ingrediënten voor de bodem klaar en schep gelijke delen in de glaasjes, duw deze een klein beetje aan.
  3. Verdeel over de bodem gelijke delen gepofte boekweit.
  4. Smelt de chocolade au-bain-marie.
  5. Mix in de blender de ingrediënten voor de avo-choco laag tot een gladde massa en verdeel deze in gelijke delen over de gepofte boekweitlaagjes.
  6. Garneer de gebakjes met wat blauwe bessen en choco-loco kruiden.

chocolate pastries chocolate pastries

Zin om een hele chocolade avocado taart te maken? Probeer dan eens deze, die is bij de healthyfoodlovers ook heel geliefd.

Enjoy!

 

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.