Search
Healthyfoodlove genomineerd foodblog awards 2017

Healthyfoodlove is genomineerd voor de Foodblog Awards 2017!

Trots, dat is wat in mij opkomt en wat deze mega gave onderscheiding goed verwoord. Drie keer is Healthy Food Love genomineerd voor de awards van 2017 en dat is wel echt heel gaaf!

Dankjewel!

Ik wil graag iedereen bedanken die samen met mij Healthyfoodlove groter heeft weten te maken. Jullie hebben samen met mij lekkere recepten uitgevonden en samen (elk in onze eigen keukens) hebben wij steeds weer gespannen voor onze ovens staan wachten en elke keer was het weer een verassing hoe het zou smaken. Deze inspanningen zijn beloond en Healthyfoodlove is daardoor genomineerd in de volgende drie categorieën.

  1. Beste Special Interest Food Blog
  2. Beste Blog Design
  3. Beste Gerecht

Hoe gaaf is dat? Ik ben er echt onwijs blij mee maar we zijn er natuurlijk nog niet. Op alle genomineerden kan gestemd worden en uiteindelijk zal daar een winnaar uit komen. Ik zou het echt heel tof vinden als Healthyfoodlove in één van de categorieën als winnaar naar voren zou komen en daarom wil ik jullie iets vragen. Zou jij op Healthyfoodlove willen stemmen?

Zo stem je op Healthyfoodlove

Ga naar de website van Foodblog Awards 2017 en breng je stem uit op Healthyfoodlove in de categorie die jij het beste vind passen

Belangrijk om te weten

In totaal zijn er zeven categorieën. In elke categorie zijn er 25 genomineerden (stuk voor stuk fantastische foodies). Na de eerste stemronde blijven er vijf finalisten over met de meeste stemmen. Dan volgt er een laatste stemronde waar de uiteindelijke winnaars van de Food Blog Awards 2017 uit voort zullen komen.

Stemmen kan van maandag 21 augustus t/m zondag 10 september 2017, dan worden de finalisten bekend gemaakt en wordt er nog een laatste stem ronde gehouden. Op 27 september zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Stem jij op healthyfoodlove?

Dankjewel! 

 

2 comments

  • Carolien - On a Healthy Adventure

    Super! Ik heb meteen gestemd op jou 🙂 Succes!
    PS: het linkje achter “stem op mij via…” werkt niet 😉

    22 augustus 2017 at 12:39

Hi, Leuk dat je wilt reageren. Laat hier je reactie achter.